Neden olabilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emrah91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrah91

Kayıtlı Üye
Merhaba. Tekrar rahatsız ediyorum, ama uyuyordum, bir kabus gördüm, sonra uyanıp yüzümü yıkamak için lavaboya gittim, koridor duvarında salondaki televizyon için olan kablonun içindeki elektrik akımını gördüm, enerjiyi gördüm, bir şimşek gibi veya bilim kurgu filmlerindeki o görüntüler gibiydi.

İlaveten bu aralar takviye gıda ve vitaminleri bol içiyorum, her gün 7 adet vitamin içiyorum, sabahleyin baktığım yerlerde ışıklar oynadı, nereye baksam uzunca çizgiler gördüm, parıltılar, sonra geçti bu durum, normale döndüm.

normal uyanık iken ( tam uyanık) görüyorsanız konuşalım ama beyin tam uyanmadan normal bunları görmek beş anlamı yok. Aldığınız takviyelerde buna sebep olmaz.

Uyandıktan (maksimum) 1 dk sonra falan gördüm diyebilirim, bilmem, bu yeterli bir süre mi? Birde florasan veya ampul de auralar (renk ışıkları) görüyorum uyanık ama uykuluyken.

Bunu yedikten sonra günün her vakti oluyor, bunu da yeni fark ettim.

Ekli dosyalar

• Opera Anlık Görüntü_2024-08-22_080854_mail.google.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2024-08-22_080854_mail.google.com.png
    3.4 MB · Görüntüleme: 24
Her gün mü yiyorsunuz.. Yani kahvaltıda müsli yemek gibi.
Bu tür şeyler öyle şeyler gösterir mi bilemedim şimdi :sick:
Bi ara verin dinlenin bakalım ne olacak :oops:

Tavsiye edilen miktar (günde aç karna iki kaşık) yiyorum (sonra tavsiye edildiği gibi bol su içiyorum), sadece bu değil, her gün kahvaltı sonrası: D3, Magnezyum, Omega 3, Kolojen, Biotin, Bioxin, Osteozinc (bu 7'sini birden içiyorum),
Dikkatimi çekti vitaminleri içtiğimde bir şey olmuyor, ama bunu yediğimde ışıklar görmeye başlıyorum, her yerde elektriklenmeler oluyor. Urum Bey'in sorduğu gibi uykulu da değilim, uykumu alsam da oluyor.

bunu ne için kullanıyorsun.

Ben bu sıralar spor falan yapmıyorum (normalde her gün sporunu yapan bir insanım),
bu sebeple güçlü ve zinde olmak için kullanıyorum.
Tabii asıl görevi cinsel etki, ama evli değilim ve bu nedenle bir faydasını göremem (yani görsem de kullanamam).

İçinde birçok doğal şey var, tadı pekmezimsi, zaten içinde Keçiboynuzu pekmezi de var.
Etkilerini beğendim, çok farklı hissediyorum.

Multivitamin gibi mi yani :oops:

Mesela benim sol bilek ve elimde Karpal Tünel Sendromu var. Elimde uyuşmalar, kasılmalar oluyor.
Bu geçmedi, ama,
Son zamanlarda kemiklerim ağrıyor, sızlıyordu, halbuki güçlü ve her gün D3 vitamini içen biriyim...
Bu kemiklerimdeki o ağrıları sanki geçirdi gibi.

Ama bütün bunların olacağını hiç aklıma getirmemiştim, hani filmde Raiden'ın gözlerinde elektriklenmeler olur ya bende de benzer bir şekilde elektriklenmeler oluyor.

Geri