şehitler tekamüllerini başka bir alemde devam ettiriyor olabilirler
@dennise 'e sormuştum bunu belki daha iyi bir cevap verir
Sehit olanlar, Kuran`a gore eceli gelmislerden sayilmiyorlar :
Onlara olduler demeyin, onlar sizin gibi riziklanmaya devam ediyorlar (Kuran)
Allah men ediyor hatta hakaret sayiyor. Sehitler riziklanmaya yani mujdelenmeye devam ederler. Sahadet aleminde tutuluyorlar. Orasi ustun kozmik duygu baglarinin hakim oldugu VIP kulubudur. Vatanseverler ve mucadele uzerine vefat edenler birbiri ile kaynasirlar. Dusman milletlerden savasanlar bile ahbap olurlar orda.
Her hormonun bir tabakasi vardir. Adrenalin hormonunun tabakasi sahadet makami tabakasidir. Epifiz, hipofiz gibi her hormon ruhun bir uzanti tabakasinin sebebi kilinmistir. Adrenalin ilginc bir hormondur. Oyle zamanlarda salgilanir ki, cesur cikislar yaparsiniz, trafik kazasi, deprem vs gibi olaylar, ani baskinlar hosunuza bile gider. Adrenalin salgisi durunca da kendinizden korkarsiniz. Ben nasil bu kadar dirayetli kalabildim dersiniz.
Simdi adrenalinin bir ruhsal uzanti boyutu var. Oyle spor yapmayla alakali degil bu hormon sadece. Adrenalin salgilaniyorken olen kisi acilan bir boyut kapisindan sahadet makamina gecer. Buna da hic sasirmaz. Cunku dunyada yasarken zaten ayni anda orada da yasiyordu. Ibni Arabi bir menzilde bir sey yaparsiniz ve o sizin 28 menzildeki tabakalariniza direk yansir der.
MEsela savaslarda adamin ayagi kopuyor. Ama o bunu da anlamiyor. SAvas bitince atindan inmeye davraniyor ama yere basamadigini farkediyor. Yigilip kaliyor yere. Ayak coktan kopmus, sanki beyin kopmamis gibi davrandigi icin kan bile pihtilasmis. Haberi yok. Kendi kendini tedavi bile etmis vucut.
Simdi sehit olanlar olduklerini de ayni iskalama ile farkedemiyorlar. Allah o yuzden tekamulleri devam ediyor diyor. Oldu zannetmeyin diyor. Onlara yanmayin kendinize yanin cunku onlar mujdelenerek yola devam ediyorlar diyor.