Ona göremi dua ediceksiniz. Lütfen sorular çok anlamsızacaba okuyupta duasi kabul olan arkadaslarimiz varmi bizlerle paylasabilirmisinizarty:
bu bir dua degildir herne kadar dua gibi gözüksede halveti tarikatı kastamonuda bulunan hz.pir seyh sabani veli hazretlerinin velayet makamı dervişlerinin okudugu yasinle devam eden evradı settardır.Murşid izni olmadan asla okunmamalıdır.Fayda yerine zarar gelebilir.
Bu bir duadır esmalarla yapılan güzel bir tespihat özelligide taşır, bunu yapmak içinde kimseden izin alınmaz rahat olun, bu dinin sahibi şeyhler mürşidler degildir bu dinin sahibi ALLAH AZZE VE CELLEDİRSn Melik64,
Bu konuyu biraz daha açıklayabilirmisiniz? Murşid izni ve zarar gelebilecek olması ne demektir?
Bu bir duadır esmalarla yapılan güzel bir tespihat özelligide taşır, bunu yapmak içinde kimseden izin alınmaz rahat olun, bu dinin sahibi şeyhler mürşidler degildir bu dinin sahibi ALLAH AZZE VE CELLEDİR
Insanlar fabrikasyon üretimmidirki, dualarimizin kabulude öyle olsun!acaba okuyupta duasi kabul olan arkadaslarimiz varmi bizlerle paylasabilirmisinizarty:
Oyun şifresi sanki dua ,bende oluyor sende olmuyor farkındaysanız birilerinin inancına saygısızlık edip küçük düşürüyorsunuz,benim inancım dahilinde olmamasına rağmen inananlara ve bir dine saygısızlık olarak gördüm bunu hiç hoş değil.Bunu birçok kişi yapıyor senin duan kabul oldumu ,noldu , kesin mi ,saçma bence,denendi mi ve oldumu vb. bence hepsi saygısızlığın çeşitleri kimisi kişiye kimisi dine hoş değil bunlar lütfen arkadaşlar.acaba okuyupta duasi kabul olan arkadaslarimiz varmi bizlerle paylasabilirmisinizarty:
Bu bir duadır esmalarla yapılan güzel bir tespihat özelligide taşır, bunu yapmak içinde kimseden izin alınmaz rahat olun, bu dinin sahibi şeyhler mürşidler degildir bu dinin sahibi ALLAH AZZE VE CELLEDİR
bu bir dua degildir herne kadar dua gibi gözüksede halveti tarikatı kastamonuda bulunan hz.pir seyh sabani veli hazretlerinin velayet makamı dervişlerinin okudugu yasinle devam eden evradı settardır.Murşid izni olmadan asla okunmamalıdır.Fayda yerine zarar gelebilir.
Olanlar varsa söylememeli sizde söylememeliydiniz aslında, Rahatsız edilişinizin duanın içerigi ile ilgisi oldugunu sanmıyorum ancak dua ile manevi kapıları aralayarak bir takım davetgah elde etmiş olabilirsiniz buda zararlı degildir... Bazen dualara icabet edileceginin işareti olarak buna benzer durumlar yaşayabilir insanlar ancak bunu insanlara bildirdigi takdirde sonuç almasını kendi eli ile engellemiş olur bu sebeple bu tür olaylarınızı paylaşmayınız..bu duayı kardeşim ve kendimin dilekleri için birkaç gün okudum.geceleri rahatsız edildim. evin içinde birisi varmış gibi sesler duydum.korktum ve okumayı bıraktım.sizlere de böyle birşey oldu mu?
/yl
Dua için teşekkürler okuyacağım ama bir günü süresi varmı ve besmele çekiliomu başlarken yardımcı olursanız sevinirim.