Nasa israfil'in sesini duymuş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan guzelcem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KABEye inen melek Hz.Hızır (a.s) nin görüntüleri gibi bunlar amerikanın oyunlarıdır.Haklısınız her pisliğin altından ve üstünden AMERİKA çıkıyor ALLAHIN gazabına uğrasın israilden bile kötü bu AMERİKA :((((

Topu Amerika'ya atmak nasıl bir mantıksa artık anlayamadım?

Ey Cemaat-i forum bu tarz şeyleri araştıracağımıza daha faydalı işlerle uğraşsak olmaz mı? :)
Sitemizin kalitesinin düştüğünü fark ediyor musunuz?
Neyse susuyorum.

Topu Amerika'ya atmak nasıl bir mantıksa artık anlayamadım?

Ey Cemaat-i forum bu tarz şeyleri araştıracağımıza daha faydalı işlerle uğraşsak olmaz mı? :)
Sitemizin kalitesinin düştüğünü fark ediyor musunuz?
Neyse susuyorum.

Bence çok faydalı bilgilervar son günlerde.Mesela ilk aklımageln geçenlerde Urumhamatahayil'in gönderdiği DNA'larla ilgili konu.Ve mesela bugün de "Kuantum bilgileri ışığında rezonans"konusu ilk aklıma gelenler..NBence kalite veya kalitesizlik bakış açısıyla ilgili.Ve son aylarda burada bir kalitesizlik şikayeti sürüp gitmekte.Eski mabedi bilmiyorum ama bencebir kalitesizlik söz konusu değil..

Gerçekten böyle bir konuya ne yazacağımı bilemedim. Bunu söylemiş olmam büyük bir tepkidir sanırım. İnanamıyorum gerçekten, buranın bir parapsikoloji forumu olması çok normal ama ilginç gelen herşeyin bu şekilde gün ışığına çıkması.

Gerçekten böyle bir konuya ne yazacağımı bilemedim. Bunu söylemiş olmam büyük bir tepkidir sanırım. İnanamıyorum gerçekten, buranın bir parapsikoloji forumu olması çok normal ama ilginç gelen herşeyin bu şekilde gün ışığına çıkması.

Yani size göre böyle bir ses paranormal olmaz öyle mi? Paranormal olmasa bile böyle bir forumda paylaşılacak kadar ilginç bence.Ve yukarıda da dediğim gibi bazı konuların paranormalliği tartışılabilir belki..Bence her tuhaf olay paranormaldir..

Geri