O mektubun olduğu yere yaklaşamazlar diye biliyorum ufak bir hata olabilir. Veya kendinizi rahatsız olacağınıza odakladınız ve bilinçaltınız sizi yönetiyor olabilir. Ayrıca izin almanız onlara söylemeniz falanda gerekmez O mektubunda onların eline geçip kaybolma gibi bir ihtimalide yoktur çünkü dokunamazlar , yetkileri yoktur. Dua edin ayetel kürsüyü , Nas ve Felak Surelerini 11'er kere okuyun bulunduğunuz yerede üfleyin rahatça uyuyacaksınız. Yaşadım biliyorum. Vesvese yapıyorsunuz büyük ihtimal kendi içinizde. İyi forumlar
kesinlikle etkilidir şahsen deneyip gördüm.o mektubu indirmeden önce onlardan söz almalısın birdaha bizi rahatsız etmeyin diye.peki nerden bileceksin yine rahatsız olacaksınız kalk ve o mektubu kaldıracağını sesli bir şekilde söyle ama beni benim soyumu asla rahatsız etmeyeceksiniz diye söz al sonra besmele ile kaldır katla bir defterin yada kitabın içine koy lakin kaybetme 2. gün anlayacaksın ve emin ol kesinlikle sizi rahat bırakacaklar şu an onlara işkence ediyorsun ürkütücü ama gerçek şahsen denedim sonuç aldım en son kaldırıp arabama koydum ne gariptir arabadan kayboldu asla bir daha rahatsız edilmedim. kaynak gizli ilimler hazinesi.
Bu yazılanlara göre sizin daha dikkatli yorum yapmanız gerekiyor. Benim değil.
kesinlikle etkilidir şahsen deneyip gördüm.o mektubu indirmeden önce onlardan söz almalısın birdaha bizi rahatsız etmeyin diye.peki nerden bileceksin yine rahatsız olacaksınız kalk ve o mektubu kaldıracağını sesli bir şekilde söyle ama beni benim soyumu asla rahatsız etmeyeceksiniz diye söz al sonra besmele ile kaldır katla bir defterin yada kitabın içine koy lakin kaybetme 2. gün anlayacaksın ve emin ol kesinlikle sizi rahat bırakacaklar şu an onlara işkence ediyorsun ürkütücü ama gerçek şahsen denedim sonuç aldım en son kaldırıp arabama koydum ne gariptir arabadan kayboldu asla bir daha rahatsız edilmedim. kaynak gizli ilimler hazinesi.
Mektupu hemen o adadan kaldır düşman edineceksin yaklaşık 8 nesil surecek savaş başlatırsın senin kanından gelen 8 nesille uğraşırlar ortada bir sorun varmıydı mektubu astın çok büyük azap çekerler yananlar olur o aleme rahatsızlık verme evin odalarına çörek otu ve günlük buhur et sana vereceğim sitedede daha önce paylaştığım bu uygulamayı bir kere oku yeterli o gün boyunca yaklaşamazlar
geçmiş olsun
Kaynak: WEBİntertte dolaşan bu rivayeti, el-Mevduat (Uydurma rivayetler) adlı eserine alan ünlü hadis alimi İbn el-Cevzî, “Bunun uydurma olduğunda hiç şüphe yoktur” diyerek değerlendirmiştir.(bk. a.g.e, 3/169). Beyhakî “Delailu’n-nübüvve” adlı eserinde(8/188) “Bu rivayetin uydurma olduğunu ve hadis olarak kullanılmasının caiz olmadığını” belirtmiştir. Bu rivayetin uydurma olduğunu yazan şu kaynaklara da bakılabilirİntertte dolaşan bu rivayeti, el-Mevduat (Uydurma rivayetler) adlı eserine alan ünlü hadis alimi İbn el-Cevzî, “Bunun uydurma olduğunda hiç şüphe yoktur” diyerek değerlendirmiştir.(bk. a.g.e, 3/169). Beyhakî “Delailu’n-nübüvve” adlı eserinde(8/188) “Bu rivayetin uydurma olduğunu ve hadis olarak kullanılmasının caiz olmadığını” belirtmiştir. Bu rivayetin uydurma olduğunu yazan şu kaynaklara da bakılabilir: “ Suyutî, el-leâliu’l-masnua, 2/292; Muhammed Tahir b. Ali el-Hindî, Tezkiretu’l-Mevduat, 1/212): “ Suyutî, el-leâliu’l-masnua, 2/292; Muhammed Tahir b. Ali el-Hindî, Tezkiretu’l-Mevduat, 1/212).
Şu an iş yerindeyim uzun uzun yazamayabilirim, affola... Maksadım varlıklara eziyet etmek değil, ancak onlar hamile olan eşime rahatsızlık veriyorlar. Ben işe gittikten sonra (özellikle sabah 08-10 arası) çeşitli tasallut olayları oluyor. Bununla ilgili eve yakında bir bilirkişi de getireceğim. Ancak o zaman kadar eşim için endişe ediyorum. Mektubun hikayesini netten okudum ve sadece korunma amaçlı astım.
Sevgili Cem kardeşim, bu 8 nesil olayı beni ürküttü, maksadım elbette ki böyle bir savaş başlatmak değil. Bu açıdan da black58 arkadaşı destekliyorum. Bence onlar rahatsızlık veriyor. Ama siz 'var bir bildiğim' derseniz..? Sizi de dinlerim. Tek dileğim eşimin mağduriyetinin giderilmesi. mektupla onları yakmak bana keyif vermiyor asla Kaynak nedir mesela bu 8 nesil olayı için?
Ayrıca demin bir şey buldum nette, kafam iyice karıştı
Kaynak: WEB