Perina
Çekemez diye birşey yok çekersin. Ama ben musallatlarla uğraşırken korunma amaçlı zikir çekrken çok ciddi sıkıntılar oldu. Mesela kalp sıkışması nefes alamama boğulma hissi çarpıntı ve bunlara eşlik eden başka düşünce içerikleri. Olay şu musallatları defederken okuma yaptıkça onlar da senin üstündeki baskıyı arttırıyorlar yani bir tür direnç gösteriyorlar seni zikirden alıkoymak için verdikleri rahatsızlığı arttıryorlar. La -edri nin de dediği gibi zikir ibadettir. Niyete göre etki değişir. Ben başa çıkamamıştım verdikleri rahtsızlıkla ne uykudaydım ne uyanıktım zihnimin içinde 40 değil 40 larca tilki uykusuzluk sürekli korku tedirginlik hali bir de kalp çarpıntıları sıkışmaları boğulma hissi sürekli ağlama bağırma ve küfretme herşeyi kırıp dökme isteği...Ben korunma musallatları göndermek için yapılacak zikir ve okumalarda mutlaa koruyucu olması gerektiği kanısındayım. Böyle bir amaçla okunmuyorsa böyle bir sorununuz yoksa Allah rızası için zikir çekilir.Yada bir süre bu yapılan baskıyla başa çıkabiliyorsanız da yapın ama ben başa çıkamamıştım.
Siz burada bir gercegi karistirmissiniz sayin edna;
Eger Siz bahsi gecen sykintilari cinlerin isine baglarsaniz asla korunma kalkani olusturamazsiniz.
Esmalarin gucunu ve etkisini kücümsemis hatta cinlerin gücünü üstün tutmussunuz, böyle korunma kalkani olusturamazsiniz.
Insanin sadrinda (Gögüs kalb bahsi gecen kalb bildigimiz et parcasi degildir)
Letaifleri vardir bunlar esmalr ile hakikatina döner, ve ise yeni koyulmus bir insanin sadrinin darligindan dolayi böyle rahatsizliklar yasamasi gayet dogaldir.Bir bardaga okyanusu sigdirmaya calisirsaniz bardak catlar dimi
Zamanla genisler ve rahatsizliklar hiss edilmez, coskuya dönüsür.Esmalar Allah'in Isim ve Sifatlari dir, "Hic bir yere sigmam mümin kulumun kalbine sigarim"O sadrin öyle bir genislemesi lazimdirki yedi kat gögü ve yeri icinde barindirir, basit bir olgu degil, elbette insani bayiltir saskina cevirebilir.
Böyle bir yol ancak bir Ustad ile yuruldugunde zararsiz sonuc alir. Zarardan kastim cin musallati da degildir...
Size kendi tecrübeme dayali bir sey anlatmak isterim, ben Ayet-el Kürsi'yi 4-5 ayda ezberleyebildim, sebebi ise ezberlemek adina ayetleri bes alti kere tekrarladigimda bayiliyordum..Bir ayetten ötekine gecis yapabilmek icin haftalara ihtiyac duyuyordum. O kadar capsizim yani
Bu bedensel rahatsizliklardan dolayi insanlar Zikir ceken musallati bulur diye bir inanc savunuyor, cok sacma emin olun cok sacma. Esma ve karanlik (cin kötü niyet vsa)... Yanina bile ulasamaz biliyormusunuz o Nur'un...Cünki Nur isik tir ,aydinlik geldimi karanlik birakmaz cin negatif ise karanlik tir.
Ama Siz amacinizi saptirmissaniz amaciniz ile nuru perdeliyorsunuz, perdelemek elbette yanlis cümle kimsenin gucu yetmez buna ama Allah izin veriyor, cünki insanoglunun secme hakki var, karanligi secerse,aydinligi perdeler..Ne muazzam bir varlik su insanoglu ya
Sevgiler...