İnsan bedeni ruh içindir, cin için değil.. Bunlar Hristiyan inancında ve Voodo inancından İslamiyete sokulan donelerden biridir(şeytan çıkarma vs.). Bununla birlikte kişinin zihnini haliyle bu yolla bedenini enerji manipulasyonu ile yönlendirebilir. Bundan apayrı olarak da, kişiler isteyerek ve özel çalışmalarla aura paylaşımı yapabilir ki bu da fiziki beden demek değildir. Ben gayet bilinçli yazıyorum. Sonra işte altıncı hocalar türüyor.Cin vücuda yerleşmez mi?sn.chillout,cinlerin kanın damarlarda dolaştığı gibi dolaştığına dair hadis var.Hemde bu durumu yaşayan ve tecrübe eden insanlar var.Öyle cinler varki vücuda haps olup insanla birlikte yaşayıp,yıllarca bedende gizlenen varlıklar var.Bir insan ölünce bedenden çıkan cinler var.Beni yanlış anlamayın amacım sizi incitmek değil,genel olarak söylüyorum,musallat konularına cevap verirken daha bilinçli ve konu hakkında daha bilirkişi olarak yorum yazar isek insanlara daha faydalı olacağımızı düşünüyorum.
Ben mi yanlış yazdım yoksa siz mi yanlış okudunuz acaba? Size şizofren demedim, musallat durumu yok ya da var da demedim. Emin olduğum şeyi yazdım. Musallat demek vücudun bir yerini işgal eden varlık demek değildir bunu anlamanızı istedim.Şizofren değilim. Daha önce başka hocalarada baktırdım. Hepsi musallat olduğunu söyledi. Ben zaten biliyorum. Vucuda girdiklerini biliyorum. Zaman zaman rahatlama oluyor. Bilmiyorum sürekli ordamı. Kimseyede bir şey inandırmak zorunda değilim. Herkes diğer alem hakkında farklı farklı konuşuyor yazıyor. Öğrendiğim kadarıyla o alem hakkında çok kesin konuşacak kadar bilgili insan vardır muhakkak ama çok fazla olduğunu sanmıyorum. Herkes yaşadıklarından öğrendiklerinden konuşuyor. Ben de yaşadıklarımdan öğrendiklerimi söylüyorum, yazıyorum. Biri diğer şu duayı okursan kesin gider. Okumaya başlıyorsun varlık cin senle dalga geçmeye başlıyor.o da seninle okuyor. Benim bu olaydan önce cinle minle işim yoktu. Davettw yapmadım hiç. Neyse sonuçta işin ehli kişilerin bakım yapmasıyla ortaya çıkacak bişey.
Çok ettim. Halada ediyorum. Günahımız var tabi. Günahsız kim var. Tövbe ederken dahi beni rahatsız ediyor. Bilmiyorum nasıl kurtulucam. Allahın izniyle inşallah.şu an bile beni rahatsız ediyor. Kafama baskı yapıyor. Bana dokunuyor. Ufak dokunuşlar atarak kendini belli ediyor. Kafamın içine ondan olduğunu bildiğim şekilde konuşuyor sesle değil. Zaman zaman geceleri uyurken rahatsız ediyordu. Şimdi geceleri pek uykumu bölmüyor. Her an onunla kontak halindeyim..