Mühürlü Para Hiç Parasız Kalmamak İçin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan camuro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar safran murekkebi genelde alkolsuz oldugu icin kullanilir ve muhtemelen buradada boyle bu yuzden gida mirekkebide kullana bilirsiniz.
Nedir o derseniz, hani kasaplarin hayvanlar uzerine damgaladigi yazilar vb bircok yerde bu kullanilir
Nerede bulunur derseniz;buyuk kitap evleri veya kirtasiyelerde dogrudan kalemi satilir.
Ayrica murekkebi zor bulunur.
Son olarak sunuda soyliyeyim, ulkede bircok DOLMA kalem murekkeblerinin icinde alkol yoktur.

Ben bunu yazmaya kalksam 20-30 dane 5 liram gider. Dil bilmemek çok kötü harbiden.

Konuda safran mürekkebi olarak belirtilmiş ama mürekkep safran değil

zaten safranla yazmanız çok zor şemsül maarif el kübra kitabının orjinali

Endenozya ülkesinde satılıyor.Ben kağıt üzerine yazdım

Bu mürekkep tahminim hint mürekkebi

Bende safran-misk karışımı mürekkep var ama bu tür uygulamaların kitaplarda eksik verildiğini biliyorum.

Mühürlü Para

Uygulamayı para şeklinde kesilmiş beyaz kağıt üzerinede yazabilirsiniz illede kağıt para olması şart değil

Paranın üzerinde yazılı olanlar

Nun Tılsımı 45 adet sonrada

sağda ya hadi ya nafi tılsımı

sağdan sola Doğru

ya hadi ya hacetel kebir ve
4 elif birdaha 4 defa elif var
3 defa ayin, 2 defa mim onun altındada

elvaha, el acele , daha hızlı acilen meydana gelsin diye

para üzerine yazmak şart değil beyaz kağıtı para şeklinde kesin safran mürekkebi ile üzerine arapça haliyle yazın.

Safran mürekkebi yapılış:
Gerekli Malzemeler
-> Zağferân (Safran)
-> Misk (Siyah ve Beyaz)
->Gül suyu
->Anber
-> Zemzem suyu veya nisan ayı yağmur suyu

Yapılış Usulü;
*Gül suyu ile, zemzem veya yağmur suyunu kaynatmak için bir kaba doldurarak, kabı ateşin üzerine yerleştirirsiniz.
*Anber’i içerisine koyarak iyice erimesini ve gül suyu içerisinde kaybolması sağlanır.
*Misk’te eklenilerek erimesi sağlanır.
*Safrân’ı bir havan içinde içerisine az bir gül suyu koyarak tokmakla ezilir ve kaynayan gül suyunun içerisine dökülür. Ardından bir kaba koyularak üç gün( şart değildir) bekletilir ardından süzülerek temiz bir kaba koyulur.
Üzerine;

100 Salât-ı Şerife
33 Defâ Fâtiha
70 veya 170 Defa Ayet’el-Kürsi

PEKİ bu uygulamayı yapan faydasını gören varmı arkadaşlar. İlla kendimiz mi yazmamız gerekiyor arapcası iyi olan birine yazdırsak nasıl olur.

bu uygulamalar sanırım büyü ve çeşitleridir, aklıma takılan nokta ise nedne inşallah maşalah gibi islami söczükleride kullanarak çalışmaların başarılı olmasını temenni ediyorsunuz. büyü zaten haramdır, bu uygulamayı müslümanların yapacağını hiç sanmıyorum.

Tai chi bu tur seyleden anlamiyorum maji olmasi benim icin bisey ifade etmiyo cunku bilmiyorum... Umarim anlatabilmisimdir...

Başlıkla pek ilgisi yok ama hurma çekirdeği aynı etkiyi yapıyor.cüzdanınızda taşımanız yeterli

Geri