dynamic apnea
Kayıtlı Üye
creepa elinde ne tür bilgiler var? Sağdan soldan yine birşeyler mi duydun yoksa? Ne var ne yok anlat bakalım..
Aha.Burasi Gizli Mabet Büyü okulu degilmiydi? Birisi isimlendirmede hata yapmis,dikkatinize sunarim.Benden bu kadar,artik hicbir paylasimda bulunma geregini hisetmiyorum.Sen üyelerini muhatap almasan bende asla kimseyi muhatap almam!!Sitenin formatini belirlemekte olan siz degilmisiniz,öyleyse neden format disina cikip kategori degerlendirmesi yapiyorsunuz? Herneyse benim muhatabim degilsin,benden bu kadar!!!Bu tarz sacmaliklarla vaktim yok!ruh çalma ruhu etkileme gibi her neise çalışmayı sitede vermeyeceğim verilmesinede musade etmeyeceğim cevap verilmiyorsa bilinmediği için değil muhatap alınmadığı içindir. konuyu daha vazla uzatmayın ve muhabbet vefki ile ilgili söyleyecek sözünüz yoksa burda yazmayın başka bir yerde konuşun örneğin cafe bölümü yaptığınız muhabbetlere daha uygun
Aha.Burasi Gizli Mabet Büyü okulu degilmiydi? Birisi isimlendirmede hata yapmis,dikkatinize sunarim.Benden bu kadar,artik hicbir paylasimda bulunma geregini hisetmiyorum.Sen üyelerini muhatap almasan bende asla kimseyi muhatap almam!!Sitenin formatini belirlemekte olan siz degilmisiniz,öyleyse neden format disina cikip kategori degerlendirmesi yapiyorsunuz? Herneyse benim muhatabim degilsin,benden bu kadar!!!Bu tarz sacmaliklarla vaktim yok!
benim bi kaç sorum var ve bu konuyla alakalı =) şimdi bunu doğal bir mürekkeple yazdık burası tamam. bunun için bi dua esma falan okumamız gerekmiyor mu? ya da belli güne veya saate bakılması gerekmez mi yani? herşey hazırlanmış olarak sadece isim ekleyerek bu vefki tamamlayabiliyor muyuz?