tubix
Kayıtlı Üye
Tesirli muhabbet
Bu duanın sırrı şöyledir. Bir arabi ayının ilk ve son cumarına rastlayan günlerde muhabbet için şeker ve çikolataya veya bir yenecek şeye aşağıdaki duayı 7 kez oku.
Errahini Errahini Feraherin Heriyyen Şehriyen ya Mahadenu ev Behtemki Şemon Veyhengi Ezderihon ve Esahiyon ve Emlihon ve A dırıyon ve Melihon ve Ğaferihon ve Misteriyon ve Elimon ve Kalimon ve inadigün ve Mafidon ve Haşimiyon ve Malidon Şemion ve Miligon Hat, Hat, Af, Af, Şal,Şal, Elinage Elinage..
2.FÖRMÜL. Yukarıda belirtmiş oldugum duayı yine aynı şekilde şöyle okunmalıdır. 7 adet karabiber. 7 adet beyaz günlük. Yukarıdaki duayı 41 kere bunların üzerine oku. Her okumada (Filan kadından doğan filanın gönlünü bana çevir) ÖRNEK: Emineden dogma AYŞE nin gönlü bana çevrilsin. gibi.Niyet edilir. Hergün oku yap zor birşey değil. Bu ögle bir sırrullahtırki kimse mahrum kalmaz. Arzu eyledigini elbet elde edersin. Bu işlem bittikten sonra gecenin bir saatinde ateşde yak. Sakın
hergün oku yap zor birşey değil demişsiniz ama nasıl yani 7 karabibere ve 7 günlüğe 41 kere okucaz ve her okumada filan filan dicez onu anladım ama her gün oku yap derken onu anlamadım arkadasım ? bi açıklarmısınız k.bkmayın lütfen ..