uykumahmuru
Kayıtlı Üye
Çok etkilendim. Kitabı da okuyayım kendime güzel cümleler hazırlayıp hemen başlayayım inşallah.
Merhaba madem siz bu konuda memnunsunuz.Bana kilo vermekle ve sigarayı bırakmakla ilgili nasıl cümleler kuracağımı söyleyebilirmisiniz?Eft sürekli başvurduğum bir yöntem ve sonuçlarından da çok memnunum.
Ben yapılışı konusunda pek anlayamadım. 10 numara verin derken? Kağıda 10mu yazacağım.
Merhaba madem siz bu konuda memnunsunuz. Bana kilo vermekle ve sigarayı bırakmakla ilgili nasıl cümleler kuracağımı söyleyebilirmisiniz?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Ben boy konusunda da bu uygulamayı yapabilir miyim? Boyumun uzamasını istiyorum da.
E.F.T ve E.F.T’nin Faydaları
E.F.T nerelerde kullanılır?
Türkiye’de özellikle beyin kimyanın değiştiği problem ve rahatsızlıklarda bu yöntemi kullanmamayı tercih ediyoruz.
Özellikle Epilepsi ve Manik Depresif bozukluklarda E.F.T kullanılmıyor.
Bunun dışındaki tüm duygusal, fiziksel ve zihinsel sorunlarda E.F.T kullanılıyor.
Korkuların ve fobilerin yok edilmesinde kullanılıyor.
Özellikle hayvan korkuları, yalnızlık problemleri, yükseklik problemleri, kapalı yerde kalma korkusu, karanlık problemlerinde kullanılıyor.
Öğrenciler için sınav stresini en aza indirme ve sınav korkusunu yenebilme çalışmalarında kullanılıyor.
Okula ve derslere konsantrasyon, motivasyon, hiperaktiftik ve öğrenme güçlüğü gibi problemlerin çözümünde kullanılıyor.
Konuya odaklanma ve kendini verebilme dikkat problemlerinde kullanılıyor.
Panik atak, psikolojik sorunlar, depresyon, uykusuzluk, stres yönetiminde kullanılıyor.
Üzüntü ve hayal kırıklıkları, affetme problemleri ve duygusal problemlerin çözümünde kullanılıyor.
Kendini ifade edememe, utangaçlık, konuşamama problemlerinin çözümlerinde de E.F.T’ye başvuruluyor.
Fiziksel sorunların hemen hemen hepsinde E.F.T denenmelidir. Amaç fiziksel problemlerin altında yatan nedenler ve duygusal blokajların ortadan kaldırılmasıdır. Akupunktur ve su-jok bu fikri baz alarak zaten tedavi sürecini başlatmaktadır. Böylece de hastalığınızın temelini sarsmış ve ona neden olan durumu ortadan kaldırmış oluyorsunuz. Fiziksel problemlerde özellikle semptomlarda etkili olmaktadır bu teknik. Burada o semptomların başladıkları zamanı hatırlıyorsanız ve o anki psikolojinizi hatırlıyorsanız ona göre E.F.T yapabilirsiniz. Özellikle ağrılı olan hastalıklarda ( astım gibi, bel rahatsızlığı gibi, kanser gibi, alerjiler gibi) daha etkili ve rahat bir şekilde kullanabilirsiniz E.F.T’yi.
fakat fiziksel sorunlarda diyor.. ayrıca fiziksel problemlerin altında yatan nedenler ve duygusal blokajların ortadan kaldırılmasıdır. demiş benim uzamama neden olan sorunları ortadan kaldırabilir belki belki beynimde bir şey engel oluyordur buda sorun sayılmazmı?
Yukarıdaki noktaları uyarın derken numaralandırılmış resimden başka bir şey görünmüyor da? Kırık dosya var sadece 2 tane. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet noktaları uyarırken tekrar yapıyoruz. Her noktaya 7-8 vuruş yeterli gelecektir.