meleklerle irtibata geçmek maalesef doğru değil.hatta tanrı ile gerçekten iletişime geçiyor muyum diye merak ediyorum bazen ama cevap ve sonuç yok.
Sayın arzuhal,
Kitap okuduğunuzu yazmışsınız ,en azından benden daha derin bilgilere ve deneyimlere sahip olduğunuzu düşünüyorum. Acaba meleklerle iletişime geçmek için özel bir dua varmı.? Biraz daha indirgersek ,
her meleğin ayrı görevi var acaba sevgi ve merhamet yada dilek'lerimizin kabulu için hangi melek'ten yardım isteyebiliriz. Yoksa direk yüce Allah'tan mı istemeliyiz.
Sorum çok aptalcaysa kusura bakmayın
çok güzel olurdu ama irtibata geçen sadce cami hocaları olabilir...
bu ne saçma bir yorum. bu konuda sitede yeterince bilgi var araştırma yapınız
Bakıyorumda hala meleklerle irtibat kurabileceğine inanan arkadaşlar var.Melekler Allah'ın emri dışında hareket etmezler.Ruhani varlıklardır.Meleklerle irtibat kurulamayacağı bir soruma cevaben diyanet tarafından söylendi.Koruyucu melek kavramı ise islami değildir.Hristiyanlık ve uzak doğu gibi yerlerde yaygındır.O da meleklerle irtibat değildir.Cinlerle irtibat kurulabilir.Ha cin şekilde değiştirme(transformasyon)yapıpta kendini farklı bir şekilde gösterirse meleğe benzer biçimde o kişi melekle irtibat kurduğunu sanabilir.
Sayın Yakaza, burdaki meleklerle iritibatı siz ne olarak algıladınız bilmiyorum.Ama bu sizin düşündüğünüz gibi meleği görüp karşılıklı sohbet etmek anlamında değil.Her irtibat bu şekilde olmaz, bu irtibattan kasıt ilahi ses veya bir öngörüdür.Tabi bunu kişinin hissiyatı ile ilgili bir durumdur. Hissedende olabilir, hissetmeyende.Melekelerden yardım istenmeyeceğine dair bir bilgiye rastlamadım ve dolayısıyla yardım istendikçe onlar bizi koruyacaktır.Kendi iradeleri olmadığı için mutlaka istemek gerekiyor.Sevgiyle..
Melekler yardım isteyen herkese yardım ederler ve çağıran herkesin çağrısına cevap verirler, bunu bazen bizler fark edemesek de.(Burada niyet önemli aslında.Melekler saf ışık ve sevgidirler.Dikkate alın lütfen.)Dediğim gibi meleklerle irtibata geçmek için sadece bunu içtenlikle dilemeniz yeterlidir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.=)
özellikle meleklerden yardım istemiş olan arkadaşıma Keira'ya sormak istiyorum ki, bu nu gerçekten çok merak ettiğim ve ayrıcalıklı bir durum olarak gördüğüm için soruyorum cevap verirlerse sevinirim. İlk irtibat kurduğunuz anda his olarak ne hissettiniz! görsel olarak görmesenizde ,nasıl iletişime geçti ? bilgilendirirseniz sevinirim
sevgi ve ışıkla kalın