lviv angeles
Kayıtlı Üye
1Arkadaşlar bende son zamandır sürekli saat olarak 21.21 e denk geliyorum. Ne anlama geliyor?

2:Meleklerin yanında.
Düsüncelerinizi olumlu ,pozitif tutmaya özen gösterin,melekleriniz sizi destekliyor.
1Arkadaşlar bende son zamandır sürekli saat olarak 21.21 e denk geliyorum. Ne anlama geliyor?
1üşüncelerine dikkat et!
2:Meleklerin yanında.
Düsüncelerinizi olumlu ,pozitif tutmaya özen gösterin,melekleriniz sizi destekliyor.
0:Allah yanındaLviv, ben bişey anlamadim bu rakamlardan :banghead: 09:11 ne anlama geliyor?
0:Allah yanında
1üşüncelerini temiz tut yaratıyorsun
9:Yaşam amacinın üzerinde çalış!
(Ilahi olarak desteklendiğinin ,düşüncelerinin olumlu olması gerektiğinin çünkü hayata geçtiğinin ifadesi...9 ise zaten çok açık.)
Evet evet ifade ediyor.Meleklerle ilgili kitaplardan okuduğum bildiğim kadarıyla; özellikle birşey senin gözüne sokuluyor ısrarla.Birden fazla kez tekrar ediyorsa sen görmezden geliyorsundur.Onlar ise senden ısrarcı "bunu gör"artık demeye çalışıyorlardır.Sana birşey anlatmaya çalışıyor Allah,melekler ya da evren..."Neyi bilmem gerek"diye sormayı deneyebilirsin.Peki bir gün içerisinde normalde hiç kullanmadığın veya günlük konusma diline dahil olmayan hatta çoğu zaman yabancı bir kelimeyi 4-5 defa duymak veya görmek birşey ifade ediyor mu?
İlk akĺınıza düşendir doğru yanıt,ego işe karışmadan önce.O ilk an bağlantısı olduğu hissi içinizde var mıydı?Yoksa acabalardan,sorgulamalardan sonra mı bu fikir düştü aklınıza?Bunu keşfedin.Sorunun cevabı sizde.Bunu biz bilemeyiz.Arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum.
Telefonum ekran kilitliyken kendi kendine ekran görüntüsü almış. Üç bildirim vardı. Bildirimler;
6 dakika önce,
3 dakika önce,
1 dakika önce, şeklindeydi. Ekran görüntüsünü ben almadığım için, ekranda normalde kilitli olduğu için bu sayılar kafama takıldı ve o görüntüyü hala silmiş değilim. Bunlarla bir bağlantısı olabilir mi? Fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden.:Angel_anim:
İlk akĺınıza düşendir doğru yanıt,ego işe karışmadan önce.O ilk an bağlantısı olduğu hissi içinizde var mıydı?Yoksa acabalardan,sorgulamalardan sonra mı bu fikir düştü aklınıza?Bunu keşfedin.Sorunun cevabı sizde.Bunu biz bilemeyiz.![]()
Belki ilerleyen günlerde hayatınızda o tarihle ilgili birşey ortaya çıkar.İlk gördüğümde kafamda 01:03:2016 tarihi belirdi. Fakat o güne dair bir şey bilemediğim için bunla bağlantılı olabilir diye düşünmüştüm![]()
Melekler neden direk karışımıza çıkıp vermek istedikleri mesajı/mesajları vermiyorlar? Numaralarla falan uğraşmak yerine direk bunu yapsalar daha kolay olurdu.
Siz bunu kaldırabilecek misiniz?Melekler neden direk karışımıza çıkıp vermek istedikleri mesajı/mesajları vermiyorlar? Numaralarla falan uğraşmak yerine direk bunu yapsalar daha kolay olurdu.
Pelerin ben olsam firuze taşı alır bir süre takardım.![]()
İyide meleğin sizin kafanızda tasarladığınız şekilde,her yerde aşinâ olduğumuz kanatlı sevimli varlık olarak size görüneceğini nerden biliyorsunuz?Bu konuda okuduğum kitaplardan birinde gerçek bir melekle biraraya gelen bir insanın yaşamına sağlıklı devam edemeyeceği yazılı.Öyle bir enerji ki siz veya ben bunu kaldıramıyoruz.Ben buna hazirım demek birşey ifade etmiyor.Gunlük hayattaki birşeye hazır olmak gibi birşey değil bu.Öyle güçlü bir maneviyat gerek.Meleklerin sembollerle iletişim kurmaları birazda kişinin farkındalığını artırmak,gözünü açmak amaçlıdır.Meleklerle ilgilenen herkes bu sayıların anlamlarını araştırır herhalde..O kadar da hazırcı olmayalımBunu kaldırabileceğimi düşünüyorum. Çünkü hayatımda gerçekleșebilecek ilginç olaylara karşı hazır olduğuma inanıyorum. Ayrıca sonuçta karşıma çıkacak olan şey in cin değil bir melek. Keşke çıksa da karşıma dertlerimi anlatabilsem bir meleğe...
Ayrıca sayın Ashina melekler farklı bir boyutta yaşıyor olabilirler fakat bu durum bizim bulunduğumuz boyuta geçiş yapamayacakları anlamına gelmez.
Sonuç olarak bahsettiğim şey aslında iyi niyet. Yani neden melekler yardıma ihtiyacı olan insanlara direkt olarak yardım etmek yerine numaralarla uğraşıyorlar ki? Belki bu numaraların anlamalarını bilmeyen insanlar da vardır.