"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Melekler Sayılarla Size Mesaj Yolluyor...

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan logii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eger fark etmenizi isterlerse emin olun ediyorsunuz.

ama temel nokta şu, arınmak, inanmak, inanmak, inanmak, dogru şekilde dogru miktarda istemek, aldıgınızı hayrınıza olacak şekilde istemek, en sonunda teşekkür etmek.

ama en önemlisi Allahım demeyi Rabbim demeyi en başta söyleyin yoksa ters tepebilir.

bir meditasyon çalışmasında sade ve dogru cümleler ile ihtiyacınızı dile getirin imajine edin ve samimi olun en az 3 dakika ne istiyorsanız bunu zihninizde canlandırın ve isteyin. Ör: Başmelek Uriel benim sıkıntılarımdan kurtulmak için paraya ihtiyacım var hayrıma olacak şekilde ve en hızlı biçimde bunu elde etmemde bana yardım etmenizi istiyorum lütfen." diye en az 3 dakika paraya ve nerden nasıl geldiğini düşünmeden, sadece sıkıntınızın çözülmüş haliyle kendinizi imaje edin yani hayalleyin ve hayal ederken yardım talebinizi söyleyin. sonra teşekkür edin.

emin olun cevap geliyor. sayılarda favorim 9 mesela kaç buılursanız bulun toplamı 18:18 1+8+1+8=18....>1+8=9 bu mucizeyi bekle demek ve gerçekten oluyor.

inanın sadece çaresizliğinizi ve talebinizi söyleyin eger olacak sa mesaj geliyor. ve Hz.Pir Mevlanın sözü gibi

olmayacaksa ya gerçekten olmayacagından yada daha hayırlısı olacagındandır.

saglıcakla.
 
yazıları okuyamıyorum tekrar koyu renkle yazdırırsanız okuyabilirim pc kendim ayarlayamadım teşekkürler
 
Yazı üerine baş harfe gelip gezinirdeniz kopyala halile okuyabilirsiniz ama tabii yazarın düzeltmesi daha güzel olur bencede..
 
Merhaba, ben yaklaşık 1 aydan beri ve günde en az 5-6 defa tekrar eden saatleri görüyorum.
Her zaman aynıları değil ama sürekliliği var, ilk etapta pek önemsemedim rastlantısal olduğunu düşündüm
ama süre uzayıp gün içerisinde rastladığım saatler kafamı giderek karıştırdı.
Birkaç kişiye danıştım "Meleklerle ilintili" olabileceğini ve ya "Rastlantısal bilinçaltı" olayı dediler.
Az önce de tekrarlayan saati görünce(11.11) Buraya yazmak istedim.
Saatin herhangi diliminde herhangi tekrarı görebiliyorum.
Örneğin; 22.22, 15.15, 21.21, 19.19, 00.00 gibi çoğaltılabilir.
Bu konuda ne önerirsiniz?
 
Rakamların anlamları hakkında sitede bir çok konu mevcut. Buradaki rakamların yada diğer melek işaretleri konularındaki rakamların anlamlarından faydalanabilirsiniz.
 
Rakamların anlamları hakkında sitede bir çok konu mevcut. Buradaki rakamların yada diğer melek işaretleri konularındaki rakamların anlamlarından faydalanabilirsiniz.

Değişken olduğu için yorumlayamıyorum ya. Misal az önce 11.11'di, akşam 00.00'dı, belki biraz sonra 12.12 olacak. Neye göre yorumlamalıyım?
 
Rakamların anlamlarını o an için birleştirin ve o saati gördüğünüzde aklınızdan geçenleri, o anki düşüncelerini anımsayın. Melekler size o saatte o mesajı o anki durumunuz için gönderiyorlar. Ancak bu rakamlar periyodik olarak tekrarlanan rakamlar olmalıdır.
 
Son 2 haftadır günde en az 7-8 defa rakamların dansına rastlıyorum :) Sevgili Keiranın da dediği gibi o an kİ
düşünceşerime bakmalıyım ben de..
 
Meleklerle ilgili okuduğum bir kitapta benzer bişey görmüştüm meleklerin bize değişik yollardan mesaj bildirdiği gibi örneğin evinizden çıkıyorsunuz karşı apartmandaki bir sayı gözünüze çarpıyor bir taksi çağırıyorsunuz aynı rakam bir dosya görüyorsunuz aynı rakam ve eğer melek enerjileriyle uğraşan bir insansanız bu mutlaka size bir mesajdır çok güzel sayın arkadaşım yazmış derlemiş paylaşmış eline sağlık diyorum sevgiyle kalın...
 
Doğrusunu söylemek gerekirse bende çok eski yıllardan bu yana 23 sayısı ile takıntım var.Mesela haftada en az 3 gün saatin 23:23 olduğunu görürüm
hatta bu the number 23 diye bir film var onu seyretmiştim vakti zamanında.çok hayret etmiştim.O en nihayetinde bir film ve senaryosu genişletilebilir.
Ama benim ki gerçek bunların yanı sıra 20.3.86 doğumluyum ne kadar mantıklı bilmem ama 20+3 yine 23 yapıyor.23 eylül 99 hayatımda ki en büyük dönüm
noktası olmuştur(sebebine gerek duymuyorum)Birşeyler var bu numarada ama bende anlamadım gitti..
 
Dün rüyamda Beki bana 74 tl'ye tarot kartı satmaya çalıştı.Fiyatı normalden çok fazla diye almadım.
Beki kurnaz ben Beki'den çakal:p
Melek sayısı kombinasyonunda 7 - bir mucize bekle,4-meleklerin hallediyor demek.Beki'yi öpmek istiyorum,güzel mesajlarla dolu fiyatı belirlemiş meğer:):)
 
Şimdi sürekli 2-12-20 sayılarını görüyorum benim aralığım 02veya 20 mi oluyor bu aralıkta mıdır karışık biraz ..
 
hiç birinde göremedim o zaman ben hangi kombinasyonlarına bakmam gerekecek. 2-12-20-30 bu sayılarla çok karşılaşıyorum özellikle 12!3
 
hiç birinde göremedim o zaman ben hangi kombinasyonlarına bakmam gerekecek. 2-12-20-30 bu sayılarla çok karşılaşıyorum özellikle 12!3
Tek basamak olarakta bakabilirsin.Forumda bilgiler mevcuttu sayılar üzerine.Mesela 2 melekler yanında demek.Sayıların numerolojideki anlamları melek yorumlarından farklıdır.Hangi konuda sayı mesajını almak istediğinde önemli.
 
Kişisel iradesi olmayan bir melek size hangi konuda yardımcı olduğunu ''gösterebilir''? Bu tartışılır.. Yardım etmez demiyorum, bunu mesaj yolu ile size gösteremez yüksek iradenin izni olmadıkça. Bu rakamların hepsi uydurma arkadaşlar. Hele Beki dediğiniz kadın piyasaya çıkmış en şatafatlı dolandırıcılardan biri. 4-meleklerin hallediyor demek yazmışsınız. O rakamların anlamlarını biliyorum.
Sadece ne biliyor musunuz? Etrafta rakam arayarak kendinizi rahatlatıyor, psikolojinizi kandırıyorsunuz. Bu kadar rakamlarla hesap yapıyor olmanıza rağmen keşke aranızdan bir John Nash çıksa. Çıkmıyor ne yazikki :(
 
Son iki uç aydır sürekli saatte 11.11 e denk geliyorum , önceki mesajlarda da bu sayıyı gorenler olmus , ne olduğunu ogrenebildinizmi arkadaşlar ?
 
Geri
Üst