theblacksun
Banlı Kullanıcı
Ben bu konuyu daha önce okumuştum. Bu gece 175 gördüm rüyamda ne anlama geliyor sizce? :S
Bana perinha' nın konusunu hatırlattı.
Evet ben de hep 14.53'ü görüyorum. Senelerdir bu böyle. Henüz ben de anlam veremedim.genellikle saatin 14.53 olduğunu görüyorum. bunu nasıl yorumlamam gerektiğini anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim ..
Ben bir ara 23 diye bir film izlemiştim sonrasında okula 23 numaralı otobüsle gittiğimi fark etmiştim. Yolda yürürken plakalar ilgimi çekerse hep 23 geçiyordu içinde. 23 ün bir anlamı mı var yoksa filmden mi etkilenmişimdir? Bir film daha izledim 1408 diye o filmden sonra da gördüğüm numaraları hep toplama gereksinimi duymuş her seferinde 13 ü elde etmiştim. örneğin okul numaram 283 kardeşimin okul numarası 1381 gibi.
Size bunu çok kısa bir özetle anlatmaya çalışacağım.
''Adam fısıldadı “Tanrım konuş benimle”
Ve bir kuş cıvıldadı ağaçta.
Ama adam duymadı
Sonra adam bağırdı “Tanrım Konuş Benimle”
Ve gökyüzünde bir şimşek çaktı..
Ve adam dinlemedi onu.
Adam etrafına bakındı ve “Tanrım seni görmeme izin ver” dedi.
Ve bir yıldız parladı gökyüzünde.
Ama adam farkına varmadı.
Ve adam bağırdı “Tanrım bana bir mucize göster”
Ve bir bebek doğdu bir yerlerde.
Ama adam bunu bilemedi.
Sonra adam çaresizlik içinde sızlandı “Dokun bana Tanrım ve burada olduğunu anlamamı sağla”
Bunun üzerine Tanrı aşağı doğru süzüldü ve adama dokundu.
Adam kelebeği elinin tersiyle uzaklaştırdı ve yürüyüp gitti.''
Melekler ve insanlar arasındaki ilişkide böyledir. Onlar hep bize birşeyler anlatmaya çalışırlar belli başlı işaretler yollarlar fakat biz farketmeyiz. Ama dikkatlice izler ve incelersek onları görebilirizz..
Benim hep bu olay saatlerde başıma geliyo ama aşırı derecede mesela 2.5 hafta boyunca 19.19 saatini gördüm hiç aksatmadan banada eneteresan geldi ama nasıl yorumluyucagımı bilmiyodum bide 16.16 saatini çok görrüm.Mesela 16.16 bunu nasıl bulcam ikisini toplıyıcammı yoksa saatler için farklı bi yöntemmi var_?