Melek kartları size kehanet vermez. Olumlama kartlarıdır. Sadece size sorununuz hakkınızda çözüm yolu önerir, olumlama yapar.
Elinizdeki Melek Tarotu mu yoksa Rehberlik Kartları mı? Kutunun üzerinde kartın adı ve oluşturan kişi yazar, onları buraya yazar mısınız yada kutunun fotoğrafını çekip koyar mısınız?
İşin aslı elimde 3 farklı melek kart destesi var. ama sadece ikisine kanım ısındı diyebilirim.
1.si 78lik melek tarotu resmi şu
Ekli dosyayı görüntüle 7136
2.si 44lük günlük rehberlik kartları bundan kehanet amacım yok zaten günlük rehberlik açısından bakıyorum bunada kanım ısındı epey.
Ekli dosyayı görüntüle 7137
3. melek kartlarım ise baş melek mikail kartları 44 lük deste. bu karta da hiç ısınamadım sayısını kontrol edip kenarı koydum
Ekli dosyayı görüntüle 7138
durum bu şekildedir. benim ümidim 78 lik olan ile kehanet üzerine bakım yapabileceğim yöndeydi biraz açıkcası.
Biliyorum o rehberlik ama bana göre melek tarotu diye birşey yok çünkü hiç olumsuz kart yok. Bende daha var bunlar yalnızca senin yolladıkların sevgili lviv
İlk fotoğraftaki tarot kartları zaten, sadece sembolleştirme meleklerle yapılmış, belki bir iki ufak tefek daha değişiklik vardır. Onunla tarot bakabilirsiniz, kehanet verir. Diğerleri olumlama kartları.
Melek tarot kartlarında kart isimleri olumsuz olmasada resimlere baktığında "ben olumsuzum"diyen kartlar var.Çok belli bazı kartların olumsuz olduğu.Yani ben en azından resimdeki sembolleri daha çok yorumladım melek kartlarında kart isimlerinden ziyade..Biliyorum o rehberlik ama bana göre melek tarotu diye birşey yok çünkü hiç olumsuz kart yok. Bende daha var bunlar yalnızca senin yolladıkların sevgili lviv
Her melek kartı farklı benim kartlarımda bana göre olumsuz kart yok. Sizdeki başka bir versiyonudur bilemem ben elimde olan desteler için yazdım bunu.
78 kart olan Melek tarotu olan destelerde olumsuz ifadeler mevcut.Ancak klasik tarot gibi karamsar olmamasının sebebi melekler.Çok iç karartıcı olursa meleklerin konseptine ,melek anlayışına ters düşer.Doreen bunu düşünebilecek kapasitede zaten.Daha yumuşak bi dille anlatıyor melekler olayları.Tıpkı karşısındaki insanı kırmak istemeyen nazik biri gibi.
Mesela bendeki başmelek kartları rehberlik kartları olmasına rağmen,kehanet vermemesine rağmen,alttan alttan olumsuz mesajlar işlenmiş bence."Zamana Bırak " kartı var mesela,bana göre bu kartın rehberliği "koyver gitsin bundan bi halt olmaz"demek,halk dilinde kaba tabiriTakip ettimde gerçekten öyle.Aslında mesajları doğru veriyorlar ama çoook geniş bir pencereden bakmak gerek.Aksi takdirde hep laylaylom algılanıp yanlış yönleniliyor.