Ben birkere yakaza halinde birsey gördüm.Bir isik yumagi odamin duvarindan asagi dogru indi ben saskin saskin izliyordum, yere indiginde cok kisa boylu beyaz kiyafetler icinde bir bayana dönüstü.Tonton diye tabir etigimiz orta yasli bir bayan.
Ben ona saskin saskin bakiyordum, tam anlam verememistim olup bitene.
Kendi kendime icimden "Bu nedir " Diye geciriyordum. Telepatik bir halde o anlamisti beni,"Ben bir melegim" dedi. Ama ben endiseli idim (daha önce hep olumsuz seyler görüyordum cünki ve yeterince bu konudan dolayi canim sykkindi)
Kendimce dedimki, Allah'in selamini versem kesin cevab verir (Bir sey bildigimden degil cok bilgisizdim ve mantiken melek ise Allah'in selamina karsilik verir demistim)
Selamun aleykum dedim... Bakti cevap yok...Tekrarladim,cevap yok.
Sonra elini kaldirdi arkamda bulunan pencereye elini uzatti, o anda arka bahcede bulunan agactan onlarca yaprak düstü,ben izliyorum olayi.
Telepatik bir sekilde yani sessiz olarak dediki:"Düsen yapraklari görüyormusun ? Iste Siz insanoglullari böyle bir bir düseceksiniz, hayatiniz cok kisa acele et!"
Telepatikti konusmadan ben onu anliyor o beni anliyordu.O esnada cok üzüldüm kalbimi bir hüzün kapladi gayriihtiyari agliyordum.Dedim sen melek degilsin, tebessüm etti, öyle olsa idin Allah'in selamini selamsiz birakmaz idin...
Dediki;" Ben sana selam veremem istesemde veremem bundan simdilik men edildim,
Niye dedim (sanki o an inanmistim kabul etmistim onun bir melek oldugunu)
Korktum kendi halimden "niye" dedim agliyorum..
Sende kapkara bir sey var yapismis sana sen ondan kurtulmadigin süre sana selam vermem...Düsen yapraklari görüyormusun? Insanoglullari iste böyle bir bir düsecek,vaktiniz cok kisa acele et kurtul! diye tekrarladi ,yüzünde yogun bir huzur vardi...Ve yine bir isikyumagi halini alip yukseldi tavanda kayboldu...
Bu olay asla unutmayacagim olaylardan birisidir.Illede melek diyemem Allah bilir!
Ama söyledikleri icimde bir deprem etkisi birakmisti..
Bu olayi yaklasik 5 yil evvel yasadim, bundan önce ve sonrada cok sey yasadim ama o varligin bende biraktigi etkkiyi suan bile iliklerime kadar hiss edebiliyorum..