2. Çalışmam oldu bu. Evde değildim 23.00 sularında! Saat 23.30 da evde oldum. Gelir gelmez kendimi odaya kapattım ne yalan söyleyeyim çok tuhaf şeyler oldu bu çalışmamda
ben daha ''kerimden gelen her şeyi kabul ediyorum'' demem ile birlikte, odada sanki biri beni izliyormuş gibi bir varlık hissettim anlatmakla ne denli anlarsınız bu tuhaf şeyi kestiremiyorum ama, o varlığı hissetmeme rağmen aldırış etmeden Cebrail zikrine başladım. Olan da zaten ondan sonra oldu! 3-5 zikirden sonra aynı şekilde geçen sefer nasıl olduysa gene karanlık bir üstüme üstüme geliyor, bir dağılıyordu ve ben nefes almakta güçlük çekiyordum. Asıl olay bu değil aslında, eve geldiğim gibi elimdeki ıvır zıvırla birlikte odaya daldım ve elimdekileri yere koydum! Ben zikri tekrarlarken hani odada bir varlık hissediyordum dedim ya hani, yere koyduğum paketlerin ve poşetlerin resmen yanından birisi onlara sürtünerek geçiyor duyuyordum, zikre ara vermeden hafifçe gözlerimi araladım, aralar aralamaz kopkoyu bir karanlığa gömüldüm ve odada hafif bir aydınlık oldu! sanki o ben değilim de, ben kendimi başka bir yerden izliyormuşum gibi koyu bir karanlık içinden odadaki hafif aydınlığa bakıyormuşum gibi! Yani nasıl tarif edeceğimi inanın ki bilemiyorum fakat, o varlık her ne ise beynime hükmetmeye çalışıyor gibi bilinçaltıma zikri kesmem gerektiğinin sinyalini yolluyor, bir taraftan da odada yerdeki poşetlerin hışırtısı artıyordu. Sanki devam ettirdiğim için kızıyormuş gibi! Bu böyle artarak devam etti çalışma boyunca yalnız, ben çok korktuğum için çok uzun sürdüremedim ve 23.30 da başladığım çalışmamı 25-30 dk. sonra bitirmek zorunda kaldım
Gözlerim kapalıyken sanki, ''savunmasızsın'' gibi tuhaf sinyaller alıyordum + nefesim daralıyordu + göğsümün üstünde sanki tonlarca ağırlık varmış gibi bir baskı vardı ve alnımın tepe noktasında yoğun bir aydınlık hissi ve aydınlık hissi hariç, diğer baskılara daha fazla dayanamadığım için erken sonlandırdım! geçen seferki gibi kendiliğinden bitmedi, bu kez ben sonlandırmak zorunda kaldım! çalışma bittikten sonra da ürperti geldi tüm vücuduma ve sonrasında sıtma derecesinde titreme! böyle yani korkulu, baskılı ve yoğun bir enerji akımı!