ghetto1987
Kayıtlı Üye
Güzel bir çalışmaydı Ayaklarımda büyük enerji hüzmeleri hissettim ellerimde biraz vardı ama en yogun 3. göz un oldugu yerdeydi 3. gözde muthis bir enerji hissettim cok güzel di tesekkür ediyorum
Ya bide arkadaşlar özellikle kirpiklerim sürekli kıpraştı durdu yarı açık gibiydi ama ben hep kapatmaya çalıştım sayın urum bidahaki sefere kulaklarımı ve gözlerimi kapatmak istiyorum hem ses algılamamak için hemde gözlerim kapanırsa daha iyi dalacam galiba çalışmalara bi sakıncası olurmu?
Nefes verirken tekrar tekrar cebrail demeyeceksiniz. Her nefes verişinizde ceeeeeeeeeeeebbbbbbrraaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllllllllllll diye nefesiniz bitene kadar uzatarak söyleyeceksiniz.Benim odam soğuktu ama çalışma sırasında üşümedim hiç. Normalde soğuktan titremem lazımdı. Sanırım zikir sırasındaki nefes egzersizleri işe yaradı. Hızla burnumdan derin bir nefes alıp, aldığım nefesi tamamen tüketene kadar "cebrail" diye tekrar tekrar fısıldadım. Sonra yine nefes alıp devam ettim...
Umarım doğru yapmışsımdır. Başladıktan bir süre sonra köprücük kemiklerimin boğazımın altında birleştiği yerdeki çukurlukta bi baskı hissettim. Tiroit bezinin yakınlarındaydı.
Çalışmayı bıraktıktan sonra da bir süre devam etti bu his.
Konsantre olmakta zorluk çektim ara ara. Alt kattaki yaşlı teyze televizyonun sesini sonuna kadar açıp kanal değiştirdikçe yerimden sıçradım )
Zorluklarına rağmen güzel bir deneyimdi.
Bu enerji calismasi sinav degil yani nasil oluyor basarili yada basarisizlik.Urumun dediğine göre katılan arkadaşların hepside başarılı olmuş asminyess merak etmee.
Tedirgin olmayın, uyumlanma belirtileri bunlar, normaldir. Herkes farklı birşeyler hissedebilir. İçiniz rahat olsun.merhaba arkadaşlar,hatta urum bir bakarsan sevinirim.dünki enerji calısmasndan kaynaklndgni düşündügum seyler yaşıyorum suan.yatarken birseyler dokunuyor,sag koluma agrı.sürekli dokunuluyor bana.duvarda karartılar.neden?korkmalımıyım? ne oldugunu anlamadgmdan tedirginim biraz. ilk çalısmamdı ve icim rahat etsin diye tütsü yaktım. ne yapmalıyım?
Nefes verirken tekrar tekrar cebrail demeyeceksiniz. Her nefes verişinizde ceeeeeeeeeeeebbbbbbrraaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllllllllllll diye nefesiniz bitene kadar uzatarak söyleyeceksiniz.