Her işteki gibi çalışarak, prati yaparak, hakim olarak. Sihirli bir yöntem yok.majiye uyumlanma nasıl olur ve neler yapılır ?
Çalışmam gerektiğini biliyorum ama hangi uygulamaları ve nasıl yapılacağını bilmiyorumHer işteki gibi çalışarak, prati yaparak, hakim olarak. Sihirli bir yöntem yok.
Öncelikle, kendinize bir maji türü seçmeniz gerekiyor. Sonra mümkünse bir öğretmen bulmalısınız. Ya da seçtiğiniz tür ile ilgili kitaplar alıp okumanızı.Çalışmam gerektiğini biliyorum ama hangi uygulamaları ve nasıl yapılacağını bilmiyorum
peki önerebileceğiniz kitaplar var mıÖncelikle, kendinize bir maji türü seçmeniz gerekiyor. Sonra mümkünse bir öğretmen bulmalısınız. Ya da seçtiğiniz tür ile ilgili kitaplar alıp okumanızı.
Kitaplarda genelde zaten yazıyor yapılması gerekenleri.
Öncelikle, kendinize bir maji türü seçmeniz gerekiyor. Sonra mümkünse bir öğretmen bulmalısınız. Ya da seçtiğiniz tür ile ilgili kitaplar alıp okumanızı.
Kitaplarda genelde zaten yazıyor yapılması gerekenleri.
Hangi maji türü seçtiğiniz?peki önerebileceğiniz kitaplar var mı
Okudum maji kitaplardaki hemen hemen hepsinde işe yarar uygulamalar vardı. Gerek yeteneği geliştirmek için egzersizler olsun, teorik bilgiler olsun, ritüeller olsun, maneviat olsun, maji kuralları olsun. Tek kitapta olmasada bulunuyor hepsi. Uyguluyor ve sonuca ulaşıyorum.Kitaptaki bilgiler teorikten öteye geçmez , orijinal bir majisyen öldüğünde kitabını alıp uygumalaya çalışsanız yine bir sonuca ulaşamazsınız. Yanlış yönlendirdiğiniz insanların yaptığı yanlış işlerin sonuçları size de etki edebilir.
Alakası yok. Maji belirli bir zümreye ait değildir. Çeşitli majisyenlerin kitaplarını okuyan teori ve pratikte bunun böyle olmadığını anlar.Kitaptaki bilgiler teorikten öteye geçmez , orijinal bir majisyen öldüğünde kitabını alıp uygumalaya çalışsanız yine bir sonuca ulaşamazsınız. Yanlış yönlendirdiğiniz insanların yaptığı yanlış işlerin sonuçları size de etki edebilir.
Alakası yok. Maji belirli bir zümreye ait değildir. Çeşitli majisyenlerin kitaplarını okuyan teori ve pratikte bunun böyle olmadığını anlar.
Üstad majisyenlerin kitaplarını okuyanlar çalışarak maji yapılacağını bilir. Ayrıca deneyen pratik yapan biri de zamanla başarıya ulaşır. Majinin olayı budur zaten deneyimler özeldir yoksa orada uygulama herkese aynı gözükür ama yaşanan farklıdır.Maji belirli bir zümreye aittir![]()
Bence yeteri kadar çalışan herkes biseyler yapabilir. Normal şartlarda x ilmiyle çalışırken cevap alamamaya başlayınca başka şeylere yönelmeye başladım. Bu seneye kadar ne sigil ne rune kullanmıştım. Şu an gayette iyi bir performans sergiliyorum..Maji belirli bir zümreye aittir![]()
Elbette ben sadece genel olarak referans aldığım kaynaklara göre dedim yoksa fikirler olabilirHavas ilmine vakıf olmak istiyorum
Nerden başlayabilirim ve neler yapmam gerekir? Kaynak olarak hangi kitabı rehber olarak kullanmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden.. Kısa açıklama: vefk-hüddam-bast usuülleri-ebced-mürekkep vs. konularında bilgim var ama profesyonel olarak yapmak istiyorum bu işi.www.gizlimabet.com
Sizin için siteye göz attım, çok güzel şekilde anlatmış durumu sayın yönetici okuyup okuyup anlamlar çıkarabilirsiniz. Zaten siteye geliş amacım aradığım bir desteyi bulmaktı, insanlara gönderilmiş bir uyarıcı da değilim herkesin kendi fikiri olabilir sonuçta , sevgi ve ışıkla
ak maji yi öğrenmek istiyorum ilk sonra bilgi durumu ve başarıma gör kara majiyi öğrenirim diye düşünüyorum.Hangi maji türü seçtiğiniz?
Carlos Castaneda kitaplarıyla başlayabilirsiniz. Onlar Türkçe dilinde var. Başka ne önereceğimi bilemedim. Türkçe olarak hangi kitapların olduğu bilmedigim için.
Wikka tavsiye ederim o zaman. Wikkayi araştırın. Bence hoşunuza gidecek. Beyaz majilerin en güzeli bence.ak maji yi öğrenmek istiyorum ilk sonra bilgi durumu ve başarıma gör kara majiyi öğrenirim diye düşünüyorum.
teşekkürler yardımınız içinWikka tavsiye ederim o zaman. Wikkayi araştırın. Bence hoşunuza gidecek. Beyaz majilerin en güzeli bence.