Uydurma oldugunu nereden biliyorsun gercegini gordunmude uydurma olduguna karar verdin. Sadece kulaktan dolma bilgilerle kendinizi bilge zannedemezsiniz...Acizliginin farkina var....
Peki siz gerçeği gördügünüz içinmi bu kadar tepki?
Yaptığınız konudaki yorumlarınız yaşadığım dine ters diye düşünüyorsunuz hadislere inanarak değilmi
Bakın hadislerin birçoğu günümüze kadar o anki dönemin kişilerin düşüncelerine göre göre ya şekil almıştır yada uydurulmuştur
Günümüzde bi hayli değeri çöp olan uydurma hikayeler var hadis diyemeyiz bunlara
Aralarındaki farklı anlamak için birçoğunun ya kur'an-ı kerim'i anlayarak okumak lazım ve her cümlenin içeriğini iyi bilmek lazım
Veya bu döngüde, hayatta anlatılamayacak derecede birşeyler yaşamış olmak lazım diye düşünüyorum
Ve bizim dinimizde asla saygısızlık yoktur
Aciz kelimesi aslında çok anlamlı kelimedir, , kişilere demeden önce kendimize bakmalıyız ve sormalıyız ben ne'kadar acizim diye?
Bazı üyeler sadece kafasındaki düşüncelerden ibaret bildigini zannedip yorumlar yapıyor fakat konu saygısızlığa kadar gidince ezilen tarafa kendimi koyuyorum ve çok kızıyorum
Bilmemek asla kötü değildir fakat öğrenmemeye cevabım sadece susmak olur. Kimse yoktur ben herşeyi bilirim diyecek ama bilmek istenildiği takdirde -isteme duygusu'nun gerçekten hakkını vererek birçok bilgiyi de ALLAH'ın dilemesiyle sahip olursun
Karşılıklı herzaman düşünceler, fikirler, deneyimler,bilgiler paylaşılmalı seviyeli şekilde ozaman gerçek bilgileri anlayabiliriz
Konular sürekli amacı dışına çıktığı için konu içinde huzur bulamayanlarda bazı konuları dile getirmiyor
Sizden ricam yine sizin için emin olmadığınız konularda Din'ile ilgili emin konuşmaktan sakının
Iyi forumlar