Demir.D
Banlı Kullanıcı
incil değiştirildi biliyorsun şuan yazdıkları nekadar doğru olabilirki.
Sana bunu kim söyledi, sen başkasının inancına değiştirldi dersen biride kalkar senin inandığın kitaba değiştirilmiştir der üzülürsün.
incil değiştirildi biliyorsun şuan yazdıkları nekadar doğru olabilirki.
müslümanlar diğer inançlar hakkında her türlü eleştiri yaparlar. başka inançtan biri kalkıp bir eleştiri yapsa kıyameti koparırlar.Syn supernatural incil okumak kötü birşeymi incil değiştirildi demişsiniz ve sanki kötü birşey gibi incil okuyacağıma kur'anı-kerim okurum demişsin biri gelir kur'an-kerimde yazan şeyler yalan yanlış diye birşey der burada donup kalırsın, Lucifer cin felan değildi demonda değil oku araştır gerçeği gör yarı melek yarı cin felanda değil. Görüntüsünün nasıl olduğunu bilemeyiz adınıda bilemezsin sana şimdi buraya, Lucifer'in en az 15-20 tane ismini sayarım hepsi farklı farklı dinlerin öğretisindeki taktıkları isimler.
müslümanlar diğer inançlar hakkında her türlü eleştiri yaparlar. başka inançtan biri kalkıp bir eleştiri yapsa kıyameti koparırlar.
hristiyanlar en azından insanlara incil hakkında rahatça konuşma hakkı veriyor.
kendi inançlarıyla ilgili bazı belgeseller araştırmalar yapıyorlar.hatta hz isa diye birinin yaşamadığına dair bir belgeselleri vardı.
bizde öyle bir belgesel yapılacak sonuçlarını düşünemiyorum bile.
Syn suqernatural burası chat forumu değil parapsikoloji platformu sosyal ağdan mesajlaşmıyorsunuz ve herkese hakaret ediyorsunuz sen hala kural ve şeriatlarla yaşamaya devam et, öldükten sonra asla varolmayacak hayali cennete gider meleklerle takılırsın belki günah işlediğin için cehenneme gidersin lucifer ile konuşursun böyle bi imkanın olur, syn gökyüzünden hıristiyan değilim.
Sevgili suqernatural;
"Flood"un anlamı; yazdığınız mesaja yorum gelmeden ard arda yorum yazmanız durumudur. Flood konu da yorum kirliliğine sebep olur. O sebeple yazmak istediklerinizi tek mesajda yazmanız gerekir.
Site de flood yapmak yasaktır.
Ayrıca yazı fontu ve rengi konusunda da sizi uyarmıştım .
Lütfen üye olurken kabul ettiğiniz kuralları tekrar okuyunuz . http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=15154
Yukarda kocaman "site kuralları" diye bir link var. Hem üye olurken okuyorsunuz hem de en başa linki konuluyor, okumanız için. Neden okumuyor görmüyor kimse ?
İyi Forumlar.
Burada neden bana hakaret ediyorsun ki müslümanlık tek gerçek dinmi? satanist olduğum her halimden bellimi evet satanist'im belki burada her dinden adam var paganı var ateisti var deisti var teisti var genelleme yaptırtma bana, İnsanlar ölümden sonrası hakkında hiç birşey bilmedi sadece uydurulan yalanlar hariç ve kutsal kitaplarda geçenler ne iyilik yapıp girebileceğin bi cennet var nede kötülük yapıp girebileceğimiz bi cehennem var önünüzü görmenizi tavsiye ederim gerçek şeyler okuyup bana öyle yazmanızı öneririm, Tenini ekmek parası için satanı recmetmeyi emreden allahın tanrın her neyse iyileri iyisi olan bi tanrı değilmidir kendiside kötü, Evet ben varolmayan hayali cehenneme gideceğim yanıcağım acıyı hissedecem ne yazıktır ki bu kural ve şeriatlere 4 elle sarılanlar koyundur güdülmekten memnun olanlar neyse ben daha yazmıyacağım çünkü burada müslümanlar her dini eleştirir ama biri gelip müslümanlığı eleştirdiğinde ortalığı yaygaraya verirler parapsikoloji platformunda her dinden adam ben siteye üye olurken '' Sadece müslümanlar girebilir diye birşey okumadım. ''