Criss Angel sadece bir illüzyonist...
Hiç bir psişik yetenek ve ilim şov amaçlı kullanılamaz. (Sebebi forumda ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.) Şov yapanlar sadece ilizyon gösterisi gerçekleştiriyor. Yaptıkları gösterilerin arkasında parapsikolojik bir gizem yatmıyor.
Evet Hallacı mansur enel hak derken aslında diğer pek çok mutasavvıf gibi kendinden geçip cezbe hâlinde iken söylemiş ki zaten genel hak derken de mütemadiyen hak tealayı zikrile meşgul oluyormuş burada aslında zahiri manasıyla ben hakkım derken ben yokum bütün tecelligahıyla yalnızca Allah vardır demek istemiş. Evet haklısın arkadaşım bütün esmalar her insanda hilkat gereği ayri ayrı yoğunlaşmış belki de ilk olarak bu esmamızı bulup onun üzerinde çalışmak gerekecektir.
Eğer çalışılarak öğrenilebilen bir yetenek ise Chillout ın şuan uçabiliyor olması gerekir.
burayada bir not düşmek isterim çalışmak evet.Ama ne için çalıştığın önemli çalışarak gelinebilir zaten burda yaradanın vereceği büyüklüğü sonsuzdur,sonsuzluk onu anlatacak kelime değildir,böyle bir kelimede yoktur.Ama kimin ne için çalıştığı önemli.Zaten uçmak,kaçmak,bilmem ne yapmak,ölüyü canlandırmak evet kerametler cazip gelebilir ama hiçbir önemi yoktur aslında.Kerametler yerinde gösterilir,önemli olan kimseye velayeti göstermemektir.Gavslık öyle bir mertebedirki 7 ler dışında hiçkimse yerini ve kim olduğunu bilmez.Velayetinde kimde olduğu şuan bile o yüzden bilinemez bu adamlarda keramet yokmuydu sanki,inanılmayacak şeyler vardı ama gösterilmedi,göstermediler.
Bu alanda tanıdığımız en yetkin kişilerden biri sn chillout olduğu için kendisini örnek verdim. Lütfen yanlış anlaşılmasın Bunun dışında keramet konusunda sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum.
Chillout kimdir
Bu konulara hakim miydi kendisi ?
Anladim o da birşeyler yazsa bari engin bilgilerinden faydalansak iyi olur.