Kuru üzümle yapılan aşk büyüsü

Bende aynı şekilde istiyorum ama sevdiğim birinide büyülerle etkilemek yanlış geliyor düşününce :(

evet birde öyle biriyimki vicdan azabından ölürüm ve kendi isteği ile gelmediği için kendimi yer bitiririm ama gelmesinide çok istiyorum bide böyle şeyler etkilermi merak ediyorum

evet birde öyle biriyimki vicdan azabından ölürüm ve kendi isteği ile gelmediği için kendimi yer bitiririm ama gelmesinide çok istiyorum bide böyle şeyler etkilermi merak ediyorum

Evet etkiler hemde büyük ölçüde ben hiç yapmadım ama yapan arkadaşlarım var. Bende aynen sizin gibi kendimi yer bitiririm detaylı bakarsak olaya bu etki bir gün biticek ve biz o zaman nasıl bir açıklama yapabiliriz bilmiyorum bana yapılmasını istemediğim bişeyi kimseye yapamıyorum ama nasıl yapmak istiyorum bi bilseniz orasıda ayrı konu :)

Evet etkiler hemde büyük ölçüde ben hiç yapmadım ama yapan arkadaşlarım var. Bende aynen sizin gibi kendimi yer bitiririm detaylı bakarsak olaya bu etki bir gün biticek ve biz o zaman nasıl bir açıklama yapabiliriz bilmiyorum bana yapılmasını istemediğim bişeyi kimseye yapamıyorum ama nasıl yapmak istiyorum bi bilseniz orasıda ayrı konu :)

alın bendende o kadar ya of vallahi bir yanım kalk hadi yap diyor diğer yanım nasıl engelliyor beni anlatamam :) yaparsanız ve işe yararsa haber verin lütfen :D

Bence sadece beklemek gerek..Kısmet ve nasipte yok ise çağırmamalı bence O'nu:) Sadece beklemeli bence.

bazen insanda sabrın sınırı varya o oluyor işte :)

Ben en kilit zamanlara sadece beklemiştim mesela..Ama bekleyemeyip umutsuzca ağladığım da olmuştu,neden neden o hayatımda değil dediğimde çırpındığımda olmuştu yalan yok:(Ama şuan daha iyi anlıyorum ki tek yapılması gereken sadece beklemekmiş..

Geri