"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kundalini Reiki

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mantık olarak birşey sorucağım size illaki bir master size uygulaması gerekmesi bana saçma geliyor ilk yapan kişi nasıl uygulamış başka birinde açılmasınımı beklemiş

Zorunlu değildir. Bir başkası yapmışsa, sizin de yapma şansınız elbette vardır. Ancak Kundalini Reiki de dahil diğer Reikiler, Altın Üçgen, Gümüş Mor Alev gibi enerjilerin bir keşfedicisi vardır. Bu kişiler uzun yıllar şifacılık yapan, şifa konusunda meditasyonlar yapan; yolu, amacı şifa, şifacılık olan insanlardır. Sayın Urum gibi, kendisi de Osi Şifa Enerjisini keşfetmiştir.
Oturup yıllarca meditasyon, şifacılık yaparak Kundalini Enerjisi'ni belki uyandırabilirsiniz. Ancak bunu tercih etmek sanırım mantıklı gelmeyecektir. O yüzden bu enerjiye uyumlanmış birisinden bu enerjiyi almanız daha caziptir.

Zorunlu değildir. Bir başkası yapmışsa, sizin de yapma şansınız elbette vardır. Ancak Kundalini Reiki de dahil diğer Reikiler, Altın Üçgen, Gümüş Mor Alev gibi enerjilerin bir keşfedicisi vardır. Bu kişiler uzun yıllar şifacılık yapan, şifa konusunda meditasyonlar yapan; yolu, amacı şifa, şifacılık olan insanlardır. Sayın Urum gibi, kendisi de Osi Şifa Enerjisini keşfetmiştir.
Oturup yıllarca meditasyon, şifacılık yaparak Kundalini Enerjisi'ni belki uyandırabilirsiniz. Ancak bunu tercih etmek sanırım mantıklı gelmeyecektir. O yüzden bu enerjiye uyumlanmış birisinden bu enerjiyi almanız daha caziptir.

Teşşekür ederim bilgiler için

Kundalini master olmak için inisiyasyon gerekiyorsa ilk master nasıl inisiye oldu? Aklımda deli sorular. :D

Genelde ruhani temaslarla oluyor sanırım.Mesela usui reikinin grand masterının yani 'mikao usui' nin bir dağda meditasyon yaparken inisiye olduğunu daha sonra klinikler açarak bunu insanlara öğrettiği söylenir.Elbetteki çok eskidir ama bilinen tarih bunları yazar.Aslında bir önemi yok evren illaki birini seçicekti.

Genelde ruhani temaslarla oluyor sanırım.Mesela usui reikinin grand masterının yani 'mikao usui' nin bir dağda meditasyon yaparken inisiye olduğunu daha sonra klinikler açarak bunu insanlara öğrettiği söylenir.Elbetteki çok eskidir ama bilinen tarih bunları yazar.Aslında bir önemi yok evren illaki birini seçicekti.

Eğer böyle bir durum varsa günümüzde insanların hala ruhani şekillerde inisiye olması söz konusu olabilir mi?

Oluyorlar zaten.

Uyumlama için neler gerekiyor çok araştırdım ama bilgi yok.
Örneğin uzaksak nasıl diyalog kurabiliriz?
Eğer çakralar tıkalıysa ve kişi bunu bilmiyorsa kndalini reikiden nasıl bir sonuç alır?
Yada bazı çakralarda tıkanma olduğu bilindiği halde kundalini reiki alınabilir mi?
reiki eğitimi için illaki eğitim yerine yakın mı olmamız gerekiyor?

Mesajınızı yeni gördüm, arada kaynamış.
1. Uzaktan uyumlanıyor zaten.
2. Alır, master zaten sizi dengeliyor.
3. Alınabilir, master hallediyor.
4. Gerekmiyor, örneğin benim bir eğitim yerim yok, uzaktan uyumluyorum. Zaten yakınımda bile olsa benden ayrı bir odaya alır öyle uyumlarım.

Selam ben kundalini reiki tüm aşamalarına uyumlandım usui reiki 2 aşama rakama reiki ve gama enerjisine uyumlandım bu uyumlamalara hiç bir ücret ödemedim ara,ara çevremdekilere enerji çalışmaları yapıyorum ve şimdiye kadar üç kişiyi uyumladım uyumlanan kişilerin yaşadıkları deneyimlerini anlatmaları beni hayli şaşırtmıştım özet olarak şahsi fikrim uyumlamaların tamamen ücretsiz yapılması yönündedir belli bir ücret karşılığı yapanlara sözüm yok lakin bu yolda benim çizgim böyle olacaktır..

KUNDALİNİ REİKİ NEDİR ?

Reiki oldukça sade ve oldukça etkili bir şifa sistemidir. Temeli vücuttaki şifa kanallarının ve chakraların açılması ve niyet ederek kendimize yada başkalarına şifa vermeye dayanır.

Bizler yerküre enerjisini 1. chakradan (kök chakra) vücudumuza alırız. Bu enerji tüm chakraları ve ana enerji kanallarını dolaşarak tepe chakaradan çıkar. Kundalini enerji kanalı kök chakrada başlar ve tepe chakrada son bulur. Kundalininin açılmasıyla chakralar tam olarak temizlenir ve enerji kanalları açılır. Bu şekilde vücuda giren yerküre enerjisi artar, bu enerji chakraları daha çok besler ve devam ettiği enerji kanallarını açar. Kundalini enerjisine kundalini ateşi de denir.

Kundalini Reiki Mr.Ole Gabrielsen tarafından dünyaya tanıtılmıştır. Mr.Ole Gabrielsen Danimarkalı bir meditasyon masterıdır. Mr.Ole Gabrielsen ile Master Kuthumi'nin yaptığı çalışmalar ve ruhani bilgi alışverişleri sayesinde Kundalini Reiki tekniği doğmuştur. Şu ana kadar Kundalini Reiki uygulayıcıları bunun büyük faydalarını görmüşlerdir ve tüm dünyada büyük bir hızla yaygınlaşmaktadır.

KUNDALİNİ REİKİ EĞİTİMİ

Kundalini Reiki eğitimi inisiyasyonla gerçekleşen bir eğitimdir. Yani Reiki'de olduğu gibi Kundalini Master'ın sizi bu enerjiye uyumlaması gerekmektedir. Bir Kundalini Master tarafından uyumlanmadan Kundalini Reiki enerjisini kullanamazsınız.

Kundalini Reiki 3 eğitimden oluşmaktadır.

Kundalini 1: Birinci inisiyasyonla verilen eğitimdir. Bu inisiyasyonda şifa kanalları ve chakralar açılır,vücut Kundalini 2 için hazırlanır. İnisiyasyon oldukça güçlüdür ve kişinin enerji kanallarını oldukça yoğun etkiler. Usui Reiki 1,2,3 inisiyasyonlarına eş değer bir etkisi vardır. Bu inisiyasyonla birlikte şifa teknikleri, uzağa enerji gönderimi öğretilir. 25 dakika süren bir inisiyasyondur.

Kundalini 2: Bu inisiyasyonla birlikte tüm enerji kanalları kuvvetlendirilir, kundalini uyandırılır ve kundalini ateşi yakılır. Ana enerji kanalının açıldığı bu inisiyasyonda Kundalini Solar Plexus chakrasına ulaşır. Öğretilen özel bir meditasyon ile çok kısa zamanda Kundalini ateş enerjisi yükseltilir. Sonuçta bütün chakralar açılır ve temizlenir, enerji sistemi aydınlatılır. Vücut Kundalini 3 için hazırlanır. Kundalini 2, Kundalini 1'den en az 2 gün sonra verilmelidir.25 dakika süren bir inisiyasyondur.

Kundalini 3: Kundalini Master seviyesidir. Bu seviyede bütün chakralar açılır, önceki inisiyasyonlar kuvvetlendirilir. Kundalini ateşi tepe chakraya kadar çıkartılır. Bu inisiyasyondan sonra Kundalini bütün vücutta yükselir. Kundalini 2 inisiyasyonundan en az 5 gün sonra yapılmalıdır. 25 dakika süren bir inisiyasyondur.

KUNDALİNİ REİKİ İNİSİYASYONUNDAN ÖNCE CHAKRALAR

http://www.gizlimabet.com/attachment.php?attachmentid=417&stc=1&d=1267033672

KUNDALİNİ REİKİ MASTERIN CHAKRALARI

http://www.gizlimabet.com/attachment.php?attachmentid=418&stc=1&d=1267033719

Kundalini Reiki Faydaları

Özellikle alt chakra sorunları olan insanlarda (kök chakrası- Sakral Chakra ve Solar Pleksus chakra) oldukça etkilidir.

Kısa sürede şifalandırma işlemi tamamlandığından zaman sorunu yaşayan kişiler için caziptir.

Ancak bu eğitimi almadan önce temel klasik eğitim kabul edilen Usui Reiki 1.aşama eğitimi alınmış olması önerilir.
Peki hocam kundali komple açık olmasına rağmen hala tam çakralar oturmadıysa

Mantık olarak birşey sorucağım size illaki bir master size uygulaması gerekmesi bana saçma geliyor ilk yapan kişi nasıl uygulamış başka birinde açılmasınımı beklemiş

İlham ya da vahiy diyi düşünebilirsiniz. Her şeyin mutlaka bir ilki olmak zorunda zaten. Bir şeyin ilk olması ondan sonra çoğalması verenin anma işleyiş prensibidir.
Uyumlanma dediğimiz olayda çoğalma prensibi gibidir.

yaşayan herşeyin çakrası açıktır zaten.
Normal?
Ortada?
Enerji yanarak?
Rahatlıkla geçmek?
Açıklığı oturması?

Yine anlamadım? Kendi deneyiminizi bu kelimelerle mi anlatıyorsunuz? Ve tam olarak soru nedir ?

yaşayan herşeyin çakrası açıktır zaten.
Normal?
Ortada?
Enerji yanarak?
Rahatlıkla geçmek?
Açıklığı oturması?

Yine anlamadım? Kendi deneyiminizi bu kelimelerle mi anlatıyorsunuz? Ve tam olarak soru nedir ?
kundali yükselirken blokajları kırar ya işte o rahatlıkla yükseliyor,
sorun ise çakralar sizin dediğiniz gibi kapanmaz evet bende özellikle
ajna ve taçta bir tıkanma var algılardada azalma, sorum ise bunu
nasıl düzeltirim

Kundalini reiki yapıyorsunuz kendinize. Çakra aktivasyonu yapıyorsunuz. 6 çakra da sorunsuz şekilde ilerliyor. Üçüncü göze geldiğiniz de tıkanma hissediyorsunuz.

Doğru anladı isem.

6 çakra dünyevidir. Çalışmalarla daha hızlı aktive olur. 6 çakra için özel ayrı çalışmalar yapmak gerekir. Tepe çakra için ayrı çalışma yapmaya gerek yoktur. 6 çakra aktive olunca otomatik aktive olur.

Altıncı çakraya ayrı çalışın.

Kundalini reiki yapıyorsunuz kendinize. Çakra aktivasyonu yapıyorsunuz. 6 çakra da sorunsuz şekilde ilerliyor. Üçüncü göze geldiğiniz de tıkanma hissediyorsunuz.

Doğru anladı isem.

6 çakra dünyevidir. Çalışmalarla daha hızlı aktive olur. 6 çakra için özel ayrı çalışmalar yapmak gerekir. Tepe çakra için ayrı çalışma yapmaya gerek yoktur. 6 çakra aktive olunca otomatik aktive olur.

Altıncı çakraya ayrı çalışın.
daha önce fazla meditasyonda yapmadım öyle diyeyim işte sorun yakın zamanda blokaj uygulandı ajna ve taç için ondan kaynaklı biraz sorun yaşıyorum algım zayıfladı

Geri