"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kötü babaların karmaya etkisi nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan taroh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kötülere hiçbişey olmuyor hepsi dört ayağın üstüne düşüyor hepsinin şeytanı kuvvetli kötü insanlar manpilasyon çıkarlarını nasıl yol izleyeceklerini biliyorlar ben baş edemedim üstüne karmasını yaşadım öte dünyada tek ayak üstüne dursunlar çektirdiklerini çeksinler .
Aminn.. kötüler dünyada da çeksin. Şeytanlarindan bulsunlar belalarını tez vakitte!

Kötü baba, evlilikte mutsuz bir kadın var demektir.

Evliliğinde mutsuz kadın, derin benliğine kocasından boşanmış ve doğan ilk erkek çocuğu ile evlenmiș olur. Bu evlilik durumu aslında bir çeşit eril - dişil enerji kaynaşmasıdır. İçinde teselli ve hayata başkası üzerinden tutunma vardır. Narsist bir sahiplenme de görülebilir.

Evliliğinde mutsuz olan ama ayrılmayan kadın, oğluna karşı annelik ötesi bir bağlılık geliştirir yani. Son derece toxic bir durumdur.

Aslında kadının şuur altında evli olduğu asıl erkeğin enerjisini değiştirmek, törpülemek, kısıtlamak, belki de bastırılmış öfkesini yansıtmak isteği vardır. O enerji ile gıyaben uğrașmaya devam eder. Evladını da gölge varlık olarak kullanır.

Bunun sonucunda da çocuk anne etkisi altında kalır. Yani babasının tüm kötü yönlerinden kurtarılmak istenir.

Ne var ki bu durum, o bedbaht çocuğun tüm yetenek ağacını resmen asitli suyla kurutmak gibi bir şeydir.

Hata yapma payı bırakılmayan çocuk, süt kuzusu tabir ettiğimiz pasif, feminen, hayata asılmada cesaretsiz ve kırılgan bir döngüye hapsedilerek ailenin günah keçisi haline getirilir.

İşte kötü babanın karmasının bir uzantısı da böyle tezahür eder.

Baba olmayı beceremeyen babalar. Hayat karmasını nasıl etkiler yorumlarınızı bekliyorum.
herkes evlenmesin evlenmek çocuk oyuncağı değil çocuklar eş çevre zarar görüyor sorumluluk toplumsal bilinci düşük insanlar aile topluma zarar veriyor babam zararlı antisosyal kötü despot arsız manipilasyon şiddete yakın aile olarak patolojik bozuk biriydi yani çekirdek aile sülale dna aktarımı sorunlu bireydi kötü olan ailesi sülalede sıfır farkındalık bir tane akıllı çıkıpta sen evlenme normal değilsin dememiş nefret bile etmiyorum hiç bişey hissetmiyorum biyolojik bağlantım var hal hareketlerini sevmiyorum hellalik verdim çünkü ahirette bile görmek istemiyorum çok acı zorluk çektirdi çok değişik insan belki benzeri vardır çoktur böyle insanlar kökü kurusun denge bozan hayat mahveden insan bozuntuları.

Zalimden alim doğar, alimden zalim doğar.

Yeryüzü kanunlarına o kadar da fazla bağlı kalmayın. Yeryüzü kanunları, göklerden gelen emirlerle yürütüldüğü için her seferinde öngörülebilir ve ardışık ilerleyecek diye bir şey yok. Mesela karma ödediğini düşünmek gibi.

Karma borcu o kadar da büyük bir borç değil. Günahları bizzat işleyen atanızın yerine bu dünyaya hesap vermeye gelmişsiniz gibi görmeyin durumu. Bu çarpık düşünce yapısından tek celsede özgürleşmeniz için doğru farkındalık konumunu almayı ve gerekirse bunu Ritüel haline getirmeyi öğrenmek gerek sadece. Gerisi tamamen kendi karmanızdan ibarettir. İyileşmek için iyi olana odaklanmak varken, kötü olanda fazla kalmak tamamen sizin karmanız olur artık. Ataları değil, kendi nefsinizin durumunu sorgulayın. Nefs var gücü ile kötülüğü emredendir diyor Hz Yusuf. Kendisi bir peygamber. Kendi nefsinin (nefsi emmaresinin) gün içinde kendine ne gibi oyunlar oynayabileceğini biliyor. O yüzden de düşük algı seviyesine gerilememek için gerekirse ibadet ile extra mesai harcamak boşuna öğütlenmemiş. Boşta kalan bilinç kolayca 3B'nin algı seviyesine gerileyecektir. 3b'de sadece emek verilmeyen, hızlı ve sert düşüşler yaşatan duygular vardır. 5B'de kalabilmek extra gönüllü mesai gerektirir.

Son düzenleme:
Zalimden alim doğar, alimden zalim doğar.

Yeryüzü kanunlarına o kadar da fazla bağlı kalmayın. Yeryüzü kanunları, göklerden gelen emirlerle yürütüldüğü için her seferinde öngörülebilir ve ardışık ilerleyecek diye bir şey yok. Mesela karma ödediğini düşünmek gibi.

Karma borcu o kadar da büyük bir borç değil. Günahları bizzat işleyen atanızın yerine bu dünyaya hesap vermeye gelmişsiniz gibi görmeyin durumu. Bu çarpık düşünce yapısından tek celsede özgürleşmeniz için doğru farkındalık konumunu almayı ve gerekirse bunu Ritüel haline getirmeyi öğrenmek gerek sadece. Gerisi tamamen kendi karmanızdan ibarettir. İyileşmek için iyi olana odaklanmak varken, kötü olanda fazla kalmak tamamen sizin karmanız olur artık. Ataları değil, kendi nefsinizin durumunu sorgulayın. Nefs var gücü ile kötülüğü emredendir diyor Hz Yusuf. Kendisi bir peygamber. Kendi nefsinin (nefsi emmaresinin) gün içinde kendine ne gibi oyunlar oynayabileceğini biliyor. O yüzden de düşük algı seviyesine gerilememek için gerekirse ibadet ile extra mesai harcamak boşuna öğütlenmemiş. Boşta kalan bilinç kolayca 3B'nin algı seviyesine gerileyecektir. 3b'de sadece emek verilmeyen, hızlı ve sert düşüşler yaşatan duygular vardır. 5B'de kalabilmek extra gönüllü mesai gerektirir.
Sadece karma olarak değil aldığı yanlış kararlarla, bencil ve acımasız tutumlariyla bütün hayatını hiç edebiliyor. Bunu anneler de yapıyor.
Bu nedenle kendini yetiştirememis, kök aileye köle olma zihiniyetindeki, maddiyati kısıtlı, psikolojisi bitik kişiler evlense de çocuk yapmasın bencil arzuları yüzünden. Sen anne/baba olmak istiyorsun çevren cocuk yapin diyor ama o cocugun maddi manevi ihtiyaçlarıni cevren karşılar mı, çocuk senin gibi bir anneyi/babayı ister mi bunları düşünsünler bizahmet.. sefilliklerine ortak aramasınlar.
Sosyoekonomik düzeyi iyi insanlar bir en fazla iki çocuk yaparken bunlardaki sürekli üreme telaşı nedir yani.

Sadece karma olarak değil aldığı yanlış kararlarla, bencil ve acımasız tutumlariyla bütün hayatını hiç edebiliyor. Bunu anneler de yapıyor.
Bu nedenle kendini yetiştirememis, kök aileye köle olma zihiniyetindeki, maddiyati kısıtlı, psikolojisi bitik kişiler evlense de çocuk yapmasın bencil arzuları yüzünden. Sen anne/baba olmak istiyorsun çevren cocuk yapin diyor ama o cocugun maddi manevi ihtiyaçlarıni cevren karşılar mı, çocuk senin gibi bir anneyi/babayı ister mi bunları düşünsünler bizahmet.. sefilliklerine ortak aramasınlar.
Sosyoekonomik düzeyi iyi insanlar bir en fazla iki çocuk yaparken bunlardaki sürekli üreme telaşı nedir yani.
çoğu toplumsal baskı kabul görmek için evlenip çocuk yapıyor anlık arzuyla ürüyor akıl sağlığı dengesi müsait değil aile farkındalık sıfır çünkü kendide aynı evlendirip başkasını çocuğunun başını yakıyor eğer karşı tarafta aynı moddaysa ikiye katlanıyor osho güzel sözü cahilseniz kötüsünüz tamam herkes süper zeka güzel zengin evlenmek zorunda değil ama iyilik fakındalık sahibi olmak toplumda dengeye getirir alışılmış ezberlenmiş jargon kalıp ananelerinin dışına çıksak ortalık temizlenir hz isa güzel sözü var allaha yalvarıyor lütfen onları affet ne yaptıklarının farkında değiller ne güzel bir farkındalık sidharta gotama budha defalarca değinmiş ben şimdi evebeynlerime kızgınım ama önce kendimi hep suçluyorum benimde sorumluluk almam lazım ders almışmıyım bunu kendime sorarım zaaftan kibirden beslenmemeye gayret ediyorum ben allahın katında toz zerresiyim iyi kötü taraflarım var önce kendim çünkü kimseye zarar vermek istemiyorum.

Geri