Günlük hayatta da gördüğüm örnekler var kişilerin yaptıkları çocuklarından çıkabiliyor.
bende çocuklardan çıkan versiyonlara şahit oldum.mesela adam cimri mi cimri.para ile psikolojik baskı ve işkence yapıyor.bol bol beddua topluyor karısı çocuğu yada ona muhtaç olan birine.yada dolandırıcı biri diyelim.dolandırıp ah alıyor.sonra Allah ona bir evlat veriyor.erkek tabi erkek hegamonyası hakım adamdaNeyin ne sebeple oldugunu ne kesinlikte bilebiliriz ki su insan kotuydu o yuzden cocuguna bu oldu... gibi yaklasimda bulunma cesareti geliyor... ben bu noktada susuyorum
böyle bir evebyn sahip ben sizi anlıyorum pek yapabileceğiniz bir şey yok affedip ona ait olmayan enerjiyi def edin aynı evde olsanız bile yargılamayında çünkü kınarsan aynı oluyorsunuz düşünemeyen yetisi olmayan yada bilinçli bilinçsiz kötü davranan evebeyn var ben deneyimledim şuurlu ,şuursuz evi bize zehir etti kötü olanda dört ayağın üstüne düştü sonra dedimki sadakam olsun merhametim allah ona en güzel cezayı kendi olarak vermiş yani kabul edeceksin kimse değişmez .kalıtsal aileden aldığı ahlak kendi huyları kendini bilmemek iyi evebyn edemiyor tabiat neyse odur.Baba olmayı beceremeyen babalar. Hayat karmasını nasıl etkiler yorumlarınızı bekliyorum.
Babam kaardeşlerine kötü davranmış karmasını birilerinde bana kötü davranmasında anladım yatacak yeri yok affetmedim sadece sadakam olsun iyiniyetim deyip hayata devam ettim kötü bir insan numune biri pislikten başka bişeyini görmedik ölünce hiç üzülmeyeceğim biri.Diyelim ki çocukluk boyunca babadan fiziksel manevi şiddet gören bir çocuk var babayla bağı kesik evrenden alacağı mı oluyor yani babasının ona yaptığı şeylerin yaşadıkların karşılığı olarak evren olumlu bir dönüş yapıyor gibi düşünebilir miyiz hayatının kalan kısmında mesela çok iyi bir evlilik yapmak gibi yada hayatı böyle kötü mü gidiyor çocuğun yani aslında sorum şu babası başkalarında değil çocuğun kendisinde karma oluşturunca nasıl oluyor umarım anlatabilmişimdir![]()
Bende üzülmicem. Ona öfkeliyken ihtiyacım olmadığını biliyorum. Ama üzgünken o kadar ihtiyaç hissediyorum ki. Şuanda sadece sussun ben sarıliim istiyorum. Sonra ağzını bi açıyor üzüntümü unutup öfkeye boğuluyorum. Dili kopsun ve asla konuşamasın istiyorum. Birkaç gündür ölmek istediğimi farkettim. Hiçbirşeyi yoluna koyamadığımı. Sonra tek başıma bu kadar oluyor diyorum. Sadece ölmek istiyorum.Babam kaardeşlerine kötü davranmış karmasını birilerinde bana kötü davranmasında anladım yatacak yeri yok affetmedim sadece sadakam olsun iyiniyetim deyip hayata devam ettim kötü bir insan numune biri pislikten başka bişeyini görmedik ölünce hiç üzülmeyeceğim biri.
başkası için acı çekmeyin kendniz için iyiyi isteyin güzel gelecek isteyin baba anne düzelmez kabul edip yolunuza bakın evebeyn ler değişmez farkına varın kendiniz iyi olun öfkelenmeyin enerjinizi ona vermeyin mutlu hayat isteyin kendinize .Bende üzülmicem. Ona öfkeliyken ihtiyacım olmadığını biliyorum. Ama üzgünken o kadar ihtiyaç hissediyorum ki. Şuanda sadece sussun ben sarıliim istiyorum. Sonra ağzını bi açıyor üzüntümü unutup öfkeye boğuluyorum. Dili kopsun ve asla konuşamasın istiyorum. Birkaç gündür ölmek istediğimi farkettim. Hiçbirşeyi yoluna koyamadığımı. Sonra tek başıma bu kadar oluyor diyorum. Sadece ölmek istiyorum.
Böyle kendimi bi kaç hafta kandırabiliyorum sadece. Anlıyor musun bilmiyorumbaşkası için acı çekmeyin kendniz için iyiyi isteyin güzel gelecek isteyin baba anne düzelmez kabul edip yolunuza bakın evebeyn ler değişmez farkına varın kendiniz iyi olun öfkelenmeyin enerjinizi ona vermeyin mutlu hayat isteyin kendinize .
Benim sormak istediğim o değildi aslında kişinin yaşadığının evrenden bir dönüşü oluyor mu onu merak ettimBabam kaardeşlerine kötü davranmış karmasını birilerinde bana kötü davranmasında anladım yatacak yeri yok affetmedim sadece sadakam olsun iyiniyetim deyip hayata devam ettim kötü bir insan numune biri pislikten başka bişeyini görmedik ölünce hiç üzülmeyeceğim biri.
Şuan hayatta tüm kötülüğüne rağmen alttan aldım en son yaptığı bardağı taşırdı hayatta ölmedi ama benim tarafımdan yok sayıldı alanıma giremiyor bir insan kötüyse kötüdür ,hiç bir zaman inanamazsın babam öyle bir insandı aileden aldığı gerek kendi ailesinden aldığı terbiye genetik ahlak bu kadar adam manipülasyon,şiddet,hakir görme,arkamızdan konuşma,manevi zarar verme iyiniyeti kötüye kullanma yatacak yeri yok pislik malesef dört ayağın üstüne düştü hepimizden rahat yaşadı pislik kötü biriydi.Benim sormak istediğim o değildi aslında kişinin yaşadığının evrenden bir dönüşü oluyor mu onu merak ettim![]()
Bize bir dönüşü oluyor mu mesela hayatımızı çocukluğumuzu zehir ettiyse bunun bize güzel bir dönüşü olur mu hani bunları yaşadık ama evrende mesela çok güzel bir aşk evlilik verdi yada başka bir şekilde ödüllendirdi gibiŞuan hayatta tüm kötülüğüne rağmen alttan aldım en son yaptığı bardağı taşırdı hayatta ölmedi ama benim tarafımdan yok sayıldı alanıma giremiyor bir insan kötüyse kötüdür ,hiç bir zaman inanamazsın babam öyle bir insandı aileden aldığı gerek kendi ailesinden aldığı terbiye genetik ahlak bu kadar adam manipülasyon,şiddet,hakir görme,arkamızdan konuşma,manevi zarar verme iyiniyeti kötüye kullanma yatacak yeri yok pislik malesef dört ayağın üstüne düştü hepimizden rahat yaşadı pislik kötü biriydi.
Gözlemlediğim kadarıyla böyle bir ödül sistemi yok. Kazanmak istediklerin için çalışman, emek vermen gerekiyor. Kötü aileden çıkıp refah bir hayata kavuşanlar ya çok nitelikli, azimli kişiler yada çok kurnaz.. kurnaz olanlar başkalarının üstüne basara büyüyle entrikayla bir takım kazanımlar elde ediyorlar tabi elde ettikleri şeyler ne kadar kalıcı oluyor orası tartışılır işteBize bir dönüşü oluyor mu mesela hayatımızı çocukluğumuzu zehir ettiyse bunun bize güzel bir dönüşü olur mu hani bunları yaşadık ama evrende mesela çok güzel bir aşk evlilik verdi yada başka bir şekilde ödüllendirdi gibi
Manevi anlamda bir ödülden bahsetmiştim ben sevgili rhea hani mesela baba konusu hayatında eksiktir ama çok iyi bir hayat arkadaşın olur yada başka bişey anlatabilmişimdir umarımGözlemlediğim kadarıyla böyle bir ödül sistemi yok. Kazanmak istediklerin için çalışman, emek vermen gerekiyor. Kötü aileden çıkıp refah bir hayata kavuşanlar ya çok nitelikli, azimli kişiler yada çok kurnaz.. kurnaz olanlar başkalarının üstüne basara büyüyle entrikayla bir takım kazanımlar elde ediyorlar tabi elde ettikleri şeyler ne kadar kalıcı oluyor orası tartışılır işte![]()
Yok oyle bir durum çünkü dünyada adalet yok. Yani ilahi adalet işliyor karma cezalandırıyor ama bunun istismar edilenlere bir faydası olmuyor sadece kötü cezasını çekiyor.Manevi anlamda bir ödülden bahsetmiştim ben sevgili rhea hani mesela baba konusu hayatında eksiktir ama çok iyi bir hayat arkadaşın olur yada başka bişey anlatabilmişimdir umarım![]()
HaklısınızYok oyle bir durum çünkü dünyada adalet yok. Yani ilahi adalet işliyor karma cezalandırıyor ama bunun istismar edilenlere bir faydası olmuyor sadece kötü cezasını çekiyor
Dönüşü şöyle oluyor muhakkeme yapıyorsun bu insan böyleyse bir aydınlanma geliyor ona benzememeliyim yargılamadan kabul ediyorsun kötü insanla baş etmek çok zor şeytan manipülasyonu iyi biliyorsa çok zor yok sayacaksın böyle insanı pislik insanla baş etmek gerçekten çok zor o insan kötüyse düz mantık ben öyle olmamalıyım deyip makul iyi insan olmayı seçeceksin model almadım rol modelim değil dışarda rehber harika insanlar var hep onları örnek model aldım ailemde malesef yoktu affetmedim sadece görmemeyi yok saymayı seçtim.Bize bir dönüşü oluyor mu mesela hayatımızı çocukluğumuzu zehir ettiyse bunun bize güzel bir dönüşü olur mu hani bunları yaşadık ama evrende mesela çok güzel bir aşk evlilik verdi yada başka bir şekilde ödüllendirdi gibi
Kesinlikle katılıyorum.başkası için acı çekmeyin kendniz için iyiyi isteyin güzel gelecek isteyin baba anne düzelmez kabul edip yolunuza bakın evebeyn ler değişmez farkına varın kendiniz iyi olun öfkelenmeyin enerjinizi ona vermeyin mutlu hayat isteyin kendinize .
kötülere hiçbişey olmuyor hepsi dört ayağın üstüne düşüyor hepsinin şeytanı kuvvetli kötü insanlar manpilasyon çıkarlarını nasıl yol izleyeceklerini biliyorlar ben baş edemedim üstüne karmasını yaşadım öte dünyada tek ayak üstüne dursunlar çektirdiklerini çeksinler .Yok oyle bir durum çünkü dünyada adalet yok. Yani ilahi adalet işliyor karma cezalandırıyor ama bunun istismar edilenlere bir faydası olmuyor sadece kötü cezasını çekiyor.