koruyucu vefk

Bir su bardağı gülsuyunun 200gr olduğundan nasıl emin olabiliriz ki.Her bardak aynı ölçüyü ölçmez.Ölçsede her sıvı aynı bardakta aynı agırlık ve yoğunluğu vermez.

Katı ve sıvının molariteleri farklı olduğu için biri ağırlık diğeri hacim ölçüsüdür.Sadece saf su için geçerli 1mlt su 1gr'dır.Sıvılarda asla gr ile lt birebir değildir.Litre karşılığı gramı bulabilmek için yoğunluk hesaplaması yapmak gerekir.
Şimdi gelelim tarifteki gülsuyuna bu içine aroma katılmış bir gülsuyu mu yoksa gerçekten gülün ezilerek çıkartılmış suyumu ikisininde sahip olduğu yoğunluktan dolayı ağırlıkları farklı olacaktır.en basit örnekle 1lt zeytinyağı 800gr'ma eşit.
yani katının ölçümü ile sıvının ölçümü farklı.
İşlemin doğruluğundan nasıl emin olcağız birde bilmeden bir iş yapmayın başınıza iş alırsınız deniliyor.Diğer verilen uygulamalarda da bunun gibi küçük ayrıntılar gizli ise asla biz bu işi öğrenemeyiz.
Görünüyorki Sevgili URUM hiç kimse sahip olduğu gücü bilgiyi Karşılıksız tam olarak vermiyor.
Bu gibi işlemlerde alenen yapılmadığı için gerçek öğretiyi bulmamamız da bir o kadar güçleşiyor.
üüüffff yaaaa.
Verilen korunmayı yapamadık daha, nasıl dua ile vefk uygulamalarını yapacağız kafam karıştı.
Kimseyi zorda bırakmak için yazmadım beynim çorba oldu.Bazen fazla bilgi ile gereksiz ayrıntılara mı takılıyorum.Yoksa o gereksiz dediklerim mi önemli işin içinden çıkamıyorum.
 
öyle mili gramların onemı yoktur.ayrıntılardan en onemlı olanlar
1. işin yapılış zamanı(kitap olarak arabi saatlerın hazınesi adlı kıtap ii anlatıyor)
2. yapılan işle alakalı tütsü mutlaka
3.okuma adedi(daha cok ebcedle alakalı)
alimlerin kıtaplarından anladıgım kadarıyla ruhanı varlıklar koku konusunda duyarlılar. murekkebınde kokusu bı nevi tütsü gorevı goruyor sanırsam.nasıl evde balık pişirdigimizde kokuyu alan butun kediler pencereye toplnıyor aynı şekilde tütsünün kokusunu alan ilgili ruhanı varlıklarda oraya toplanıyor bence.günlük kokusuna baska cesıtleri gelıyor atıyorumda safrana bka turluleri.bunlar benım kafamdan gecen kendı dusuncelerim.kesınlıkle kesınlık iceren seyler degıl sadece varsayım.
 
hocam bu vermiş olduğunuz resimdeki vefkin aynısı gülsuyu ve safran ile yapılan mürekkeple yazıyoruz ya peki bu en başta ''hafız isminin vefki 42lü olarak hazırlanır'' derken ek birşey dahamı yapmamızı söylüyorsunuz? kusra bakmayın benim bu işlerde pek bir bilgim yokda.
 
Hafız ismi vefkinin etrafına yazılması gereken yazılarda olması gerekmektedir.
Sn. Urum yazısınıda ilave edermisiniz.
 
hayırlı akşamlar sn urum gerçekten herkesin bu zamanda koruyu ğa ihtiyacı var ALLAHIM senden razı olsun evladım alıp verdiğin nefes adedince ALLAHIM senden ve sizlerden razı olsun inşALLAH uygulamağa çalışacağım
saygılarımla
 
hafız isminin vefki 42lü olarak hazırlanır zikre gerek yoktur safran ve gül suyu ile hazırlayacağınız mürekkep ile temiz bir kağıda yazın ve bal mumu ile kağıdın etrafını kaplayın sonra onun bir kumaşla yada deri ile dikip üzerinide taşıyın sizi herşeyden koruyacaktır yapılmış ve sonuç vermiş bir yöntemdir

hocam yüklediğiniz resime ulaşılmıyor, tekrar yükleyebilir misiniz @URUMHAMATAHAYİL
 
Geri
Üst