Koç burcu(Erkek)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yazgıt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Balıkmısın yoksa? Of...
Kendine güveneceksin, bir bir daha iki eder, bu. Başkasına güvenmek diye bir şey yok, unut bunu. Bu sadece hayal. Daima hayatında ikinci alternatifin olacaktır.

Kendine çok iyi bak.
Herhalde alıntı yapacak kişiyi karıştdırdınız :D Ben genel konuştum kendime güveniyorum elbette kendine güvenmeyen en ufak rüzgarda kırılacak dal gibidir. Teşekkür ederim bakarım:)

Balıkmısın yoksa? Of...
Kendine güveneceksin, bir bir daha iki eder, bu. Başkasına güvenmek diye bir şey yok, unut bunu. Bu sadece hayal. Daima hayatında ikinci alternatifin olacaktır.

Kendine çok iyi bak.
Bence balık filan değil ne çabuk balık olduğu kanısına vardınız :D

Okurken birden güldüm sesli bir şekilde:D Allah da sizi güldürsün
Ben de çok gülüyorum onların o küçük beyinleriyle kurdukları oyunları izlerken 😹
Ya işte dualite gereği bu tiplerle hep karşı karşıyayız :)

Ben de çok gülüyorum onların o küçük beyinleriyle kurdukları oyunları izlerken 😹
Hahahaha:D acaba balık mıyım yengeç mi koç muyum yay mi ben de bilemedim bak
Umarım dünya da karsilamasmazsiniz ne diyeyim bu sosyal mecrayi çok da takmayın zira takıntı olur hasta olursunuz

Hahahaha:D acaba balık mıyım yengeç mi koç muyum yay mi ben de bilemedim bak
Umarım dünya da karsilamasmazsiniz ne diyeyim bu sosyal mecrayi çok da takmayın zira takıntı olur hasta olursunuz
Hahah yok bu tipleri takıntı yapacak kadar güçsüz değilim alti üstü birkaç insan artığı.
Ama yine de dediklerinizi bu bağlamda düşüneceğim ve belki de bu konuları tartışacak donanımda bir psikolog buralarda denk gelir kimbilir 😹

Konu sahibinin yazı arasında balık cümlesi geçti gibi geldi.

Son günlerde yoğun okuma ve yazılar ile meşguliyetin sonucu; neyse ki beynin, düşüncenin, zihnin varlığa ait olmadığı ve bilincin öne çıktığı gerçeğiyle ilgilendiğimiz için bu önemsiz küçük beyin yorumuna gülme gereği bile duymadım...bizde bu tiplere nötr' üs.
Ratat olun, biz rahatız 🙂

Konu sahibinin yazı arasında balık cümlesi geçti gibi geldi.

Son günlerde yoğun okuma ve yazılar ile meşguliyetin sonucu; neyse ki beynin, düşüncenin, zihnin varlığa ait olmadığı ve bilincin öne çıktığı gerçeğiyle ilgilendiğimiz için bu önemsiz küçük beyin yorumuna gülme gereği bile duymadım...bizde bu tiplere nötr' üs.
Ratat olun, biz rahatız 🙂
Yok ben gayet rahatım izliyorum sadece her şeyi 🌟😹🤩

Geri