Koç burcu(Erkek)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yazgıt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yazgıt

Kayıtlı Üye
21 Mart ile 20 Nisan tarihleri arasın da doğan erkeklerin burcu Koç yıldızı Merih'tir.

Bu burçta doğan erkekler esmer veya beyaz tenli, uzun boylu ve büyük başlı olurlar. Yüz hatları keskindir. Çehreleri bir kare içine resmedilebilecek şekildedir. Alınları açık ve geniştir.

Sert ve cüretkar bakışlı gözleri, açık kanatlı burunları ve alaycı ağızları vardır. Çene kemikleri kuvvetlidir. Tok seslidirler. Saçları ekseriya soluk renktedir. Vücud kemikleri iridir. Bünyeleri de oldukça kuvvetlidir. Dişleri kısa ve testereyi andırır şekildedir. Omuzları geniş olup, yanakları adaleli ve elmacık kemikleri çıkıktır.

Yürürken azimli, cesaretli ve emin adımlar atarlar. Merttirler. Fakat hoyratça davrandıkları da olur. Çabuk kızarlar, fakat bu kızgınlıkları çok çabuk geçer. Zekidirler. Her şeyi çabuk öğrenirler. Çalışmaktan bıkmazlar. Çalışkandırlar. Daima haklı olanı müdafaa ederler. Yalan söylemezler, yalancıyı da sevmezler. Çok inatçıdırlar. Zevk ve eğlenceye de düşkün olurlar.

Kolay hüküm altına alınamazlar. Baskı altında yaşamayı sevmezler. Haksızlıklar karşısında isyan ederler. Çocukken çok yaramaz olurlar. Gençlikleri çok hareketli geçer. Yaşlandıkça sakinleşirler. Hayatları çalışmakla geçer. Tembelliği sevmezler. Kendilerine çok güvenirler. Bunun için de hemen hemen her giriştikleri işte muvaffak olurlar.

İyi kalpli ve merhametlidirler. Yardım etmeyi ve yardımlaşmayı severler. Bunun için de herkes tarafından sevilirler. Hile yapmayı sevmezler. Hilekarlardan ve
ikiyüzlülerden nefret ederler. Mesuliyet altına girmekten çekinmezler. Talihleri her zaman yardımcıdır. Fakat yine de kendi hataları yüzünden, kendi işlerini yine kendileri bozarlar. Çünkü, çok sabırsızdırlar. En büyük hataları beklemeyi bilmemeleridir. Belâ ve dertlere karşı çok dayanıklıdırlar.

Hayatları bazen zenginlik ve bazen de fakirlik içinde geçer.

Kaynak: Mustafa iloğlu Gizli ilimler hazinesi 7.cilt

Aslında daha fazla bilgi vardıda çok uzun tutarak yormak istemedim. Eğer fazlasını okumak istiyorsanız kitabın pdf'ni indirebilirsiniz. İnternette mevcuttur.

Benim ex işte bu. Boyu 1.67 yüzünde hat yok, vicdan merhamet içinde hiç barınmamış sadakatsiz, yalancı, tembel, aşağılık kompleksli alaycı, lanet Rabbimin kahr-u perişan eylesin diye bi kaç yıldır dualar ettiğim, Allah'ın cezası bi insan yavrusu. Yürümeye ikna edip yolun ortasında bırakıldığımı hatırladım da en zor zamanımda 😅
inşallah diğer koç erkekleri yukarıdaki gibidir 😁

Benim ex işte bu. Boyu 1.67 yüzünde hat yok, vicdan merhamet içinde hiç barınmamış sadakatsiz, yalancı, tembel, aşağılık kompleksli alaycı, lanet Rabbimin kahr-u perişan eylesin diye bi kaç yıldır dualar ettiğim, Allah'ın cezası bi insan yavrusu. Yürümeye ikna edip yolun ortasında bırakıldığımı hatırladım da en zor zamanımda 😅
Hahah Ben yazacaktım iyisini bilmiyorum ne yazık.. evli olanlar bekar gibi sevgilileri var onun dışında yürüyen uçan koşan ne bulsalar yürüyorlar :ROFLMAO:
Yalan konusunda çok iyiler kimin kayığina binseler onun türküsünü söylerler 🤩
Şu evli şunun hayatında biri var gibi kaygıları hiç yoktur kendilerine sınır yok yani kocalarından dertli kadınlar onlarda teselli ararlar 😍

Yürümeye ikna edip en zor anlarda aniden yol ortasında bırakıp gitmek, kendi en zor zamanlarında sen sen deyip en rahat zamanlarında sen kimsin diye kapı duvar olmakta balıklar da çok iyidir genelde 🤭

Hahah Ben yazacaktım iyisini bilmiyorum ne yazık.. evli olanlar bekar gibi sevgilileri var onun dışında yürüyen uçan koşan ne bulsalar yürüyorlar :ROFLMAO:
Şu evli şunun hayatında biri var gibi kaygıları hiç yoktur kendilerine sınır yok yani kocalarından dertli kadınlar onlarda teselli ararlar 😍
Evet bağımlı hâle getiriyolar kendilerini. İki sn durumlara baksam niye çevrimiçiydin napyodun kime yazıyodun bütün gün hesap sorarlar sonra diğer mecralarda yarı çıplak bacılarıma like atarlar. O sana baksa zaten benle olmazdın be aç köpek 😂

Yürümeye ikna edip en zor anlarda aniden yol ortasında bırakıp gitmek, kendi en zor zamanlarında sen sen deyip en rahat zamanlarında sen kimsin diye kapı duvar olmakta balıklar da çok iyidir genelde 🤭
Ben balık burcuyum iyi ki kadınıyım erkekleri iyi arkadaşlar bence hiç bi balık burcu erkeğinden hoşlanmadım 😁
Ama koç erkeği öyle mi bi kere düşünce bi tekme de o vuruyor sağolsun 2 yılda zor toplanmıştım 😅 yaşattığını yaşamadan ölmesin yeter. Bana ne hissettirmişse bir bir yaşasın ayy aklıma geldikçe duramıyorum

Evet bağımlı hâle getiriyolar kendilerini. İki sn durumlara baksam niye çevrimiçiydin napyodun kime yazıyodun bütün gün hesap sorarlar sonra diğer mecralarda yarı çıplak bacılarıma like atarlar. O sana baksa zaten benle olmazdın be aç köpek 😂

Ben balık burcuyum iyi ki kadınıyım erkekleri iyi arkadaşlar bence hiç bi balık burcu erkeğinden hoşlanmadım 😁
Ama koç erkeği öyle mi bi kere düşünce bi tekme de o vuruyor sağolsun 2 yılda zor toplanmıştım 😅 yaşattığını yaşamadan ölmesin yeter. Bana ne hissettirmişse bir bir yaşasın ayy aklıma geldikçe duramıyorum

İşte bunlar ve daha fazlası için adres Balık burcu erkeği.. 😂

Hocam ayın kaçı söyleyin ona göre kitaptan alıntı yapayım. Tüm burçlar 3 vasıfa ayrılırda o yüzden söylüyorum

Hocam siz ayın kaçısınız?

Eniştem, iki arkadaşımın eşi, tam üçüzler. Böyle karaktersizi zor bulursunuz, ya cinsel sapkın ya da eşcinsel olurlar genelde, kusura bakmasınlar. Arada düzgün çıkarsa açıkca şaşarım ve sinsi olurlar. Hz ibrahim oğlunu kurban ederken bir koç ile engellenmiş. Tanrı bile onu gözden çıkarmış 🙂

Çoğu hatsız dır yüzleri, Kendilerini çok beyenirler ama bostur.

Bağımlı halemi getiriyorlar? Ya çok aptal ve sevimsizler aslında.

7 nisan , buna karma büyüsünü yapabilirsiniz tüm haklarımı devredebilirim kötü bi niyetiniz varsa 😅😁
31 Mart ile 9 Nisan tarihleri arasında doğan kadınların asıl yıldızları olan Merih, Müşteri yıldızına bakar vaziyettedir. Bu tarihler arasında doğan kadınlar ekseriya sarımtrak beyaz tenli olurlar. Yüzlerinde bir iz veya ben vardır. Göbekleri altında da bir işaret bulunur. Bu yıldızın tesiri altında doğan kadınlar cesur ve enerjik olurlar. Devamlı hareket etmeyi severler.

Hiçbir şeyden korkmazlar. Hürriyeti severler, idare edilmektense idare etmeyi isterler. Çok çabuk kızarlar. Kavga ve münakaşa etmeye meyillidirler. Bu tarihler arasın da doğan kadınların çocukları az olur., Bu yıldızın tesiri altında doğan kadınlar, kadınlar tarafından çok sevilirler. Ancak, onlarla iyi geçinmek için çok yumuşak davranmak gerekir. Erkekler tarafından da çok sevilirler. Başlarından iki veya dört nikah geçmesi ihtimali vardır. Ancak, bu nikah kelimesine nişanlanmak ve söz kesmek de dahildir.

Bu tarihler arasında doğan kadınların rızkı boldur. Hayatları boyunca pek geçim sıkıntısı çekmezler. Sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekir, çünkü mide ve böbrek hastalıklarına karşı istidadları vardır. Ayrıca yaşlandıkları zaman kalp hastası veya felç olma ihtimali de vardır. Bu tarihler arasında doğan kadınların çocuklarının çoğu kız olur. Nazara uğrarlar. Nazardan korunmaları için aşağıdaki duayı safran, misk ve gülsuyu ile temiz bir kağıt üzerine yazıp üzerlerinde taşımalarında fayda vardır.

Buyurun...

Geri