"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kizima isim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okul hayatında arkadaş çevresinde sonuçta isminle olmasada soyadınla kulağınla burnunla illa bişiyler söylenir normal şeyler bunlar masal çok güzel bi isim öyküde güzel :) sonuçta ağır şeyler söylenmez o konuda rahat olsun için benim kızım olursa su mutlaka olcak ikinci isim ne olur bilememde:D:D

Allah analı babalı büyütsün hira.doğuştan sitemizin en küçük üyesi olucak bebeğin =)
bnce masal çk güzel bi isim,rüya yada hayal de olabilir.
hayal ismi çok güzel yaa! evet evet hayal koy :)

Ben Dora diyorum hiracım.. TDK nın isim sözlüğü var oraya da baksana siteye girip...

keira yı bir düşün bence cok hoş bir isim ben koyacam mesela güzel veya defne,çisem,toprak vs.. birsürü hoş isim var..

İstihareye yatmam saçmamı olur bu konuda??

istihareye yatman güzel fikir yanlız rüyanda çok da hoşuna gitmeyecek isimler duyabilirsin ve uyandığında o ismi koymak zorunda kalırsın. Düşün ki
bi aksakallı dede sana kızım hira dedi adı şu şu olsun. ee bu isimleri koyacak mısın? Kaldı ki rüyanda muhtemelen Kuranda geçen isimleri duyacaksın müslümansan.. yani baya modası geçmiş isimler olabilirler :) çok havalı olmaz yani.

ben anne ile baba ismi uygunsa eger ikisinin birleşimi bişey koymak istiyorum... mesela gülşen-şAhin ---- gülşah gibi işte isimler biraz abuk oldu ama iki ismin karışımı işte..:)

hira artık neredeysa mabette doğuracaksın, doğur isim verde biz de duamızı edelim yani. Allah yavrunun bahtını açık etsin duasını yapalım inşallah hayırlısıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri