"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kitapkurdu Bölümü

getimageV3.asp
Ucubeler Sirki

Kitabın Yazarı : Darren Shan

Kitabın Çevirmeni : Arif Cem Ünver

Kitabın Yayınevi : Tudem

Basım Tarihi : Ekim 2007

Roman / Edebiyat

Darren Shan yalnızca sıradan bir öğrenciydi; ta ki Ucubeler Sirki'ni ziyaret etmek için bir bilet kazanana, Madam Octa ile karşılaşana ve gecenin karanlığından çıkan bir yaratıkla yüz yüze gelene kadar...

"Bir solukta okunan, elinizden düşüremeyeceğiniz bir kitap...
Tüyler ürperten dokunuşlarla dolu..."

JK Rowling

"Ucubeler Sirki'ni geçen hafta okudum. Çok sevdim. Darren Shan'ın, komik olayları tatsızlıklarla, şefkati incitmekle harmanlamasına bayıldım. Muhteşem bir anlatıcı."

Raddy Doyle

Henüz okumadım çünkü bugün aldım.
Daha önce okumuş olanlar varsa beni bilgilendirebilirler mi acaba? :)

Teşekkürler en kısa zamanda kitabı bulup okumak istiyorum. :) Kitabını paylaşmak isteyen arkadaşlar var mı? :D

Şimdiye kadar yüzlerce kitap okudum. Ama Marianne Curley'in Zamanın Bekçileri Üçlemesini hiçbir şeye değişmem. Seriyi 3 kez okudum. Birazını bile hafızamdan silmeyi başarabilirsem tekrar okuyacağım. :) Herkese tavsiye ederim...

Ayrıca Ucubeler Sirki hakkında;
Seri çok uzun. Arkadaşım Türkiye'de yayınlananların hepsini okudu ve bana okutmaya çalışıyor. Elim boş kaldığında okuyacağım. :)

Şimdiye kadar 100lerce kitap okudum.Ama Marianne Curley'in Zamanın Bekçileri Üçlemesini hiçbişeye değişmem.Seriyi 3 kez okudum.Birazını bile hafızamdan silmeyi başarabilirsem tekrar okuyacağım :) Herkeze tavsiye ederim...

Ayrıca Ucubeler Sirki hakkında;
Seri çok uzun,arkadaşım Türkiyede yayınlananların hepsini okudu ve bana okutmaya çalışıyor.Elim boş kaldığında okuyacağım :)
FiLmi varken kitabına ne gerek var fiLmi izLeyin :D:D

Sayın LaiLah
Filmin zevki ayrı,kitabınki ayrı. Ayrıca bu tip olaya yönelik kitaplar imajine gücünüzü artırmak için en iyi yollardan biridir.

Sayın LaiLah;
Filmin zevki ayrı, kitabınki ayrı. Ayrıca bu tip olaya yönelik kitaplar imajine gücünüzü artırmak için en iyi yollardan biridir.
Bana da okutturmaya çalışıyor deyince böyLe bir taktik uygulayın demek istemiştim. Zaten sonunu biliyorum filmi izledim deyince arkadaşınız sizi okumanız için zorlamaz sayın ateş.
Hayal kurmak ve kitap okumakla zaten benim yetenek tavan yapmış durumda şu an.
Sevgiler...

İfrit kutusu, Julian Sırrı, Pegasus Sırrı, Melekler ve Şeytanlar, Asi Melekler ve Olasılıksızlık. Bunları öneririm. :)

The secret kitabının bir nevi devamı niteliğndeki kitap. Henüz okumaya başladım ve anafikri neredeyse the secret ile aynı. Üzerine sevginin gücü ile ilgili yeni bir fikir eklenmiş. Okuyan varsa görüşlerini alalım :)

Bu tür kitaplar birbirinin kopyası olduğu için çok da farklı bir konu içerdiğine inanmıyorum.Mabette dolaşıp konuları okumak çok daha yararlı :)

Ama secret serisi bu türdeki en çok tutulan kitaplardan birisi sayılabilir. Yazarı kitabın satışının bu kadar iyi olmasını bile çekim yasasına bağlamakta :)

Ama secret serisi bu türdeki en çok tutulan kitaplardan birisi sayılabilir. Yazarı kitabın satışının bu kadar iyi olmasını bile çekim yasasına bağlamakta :)

Kitabın bu kadar başarılı olmasının sebebi iyi pazarlama tekniğidir yoksa biraz araştırırsanız o kitaptan önce de bu tür konular bir çok kitapta işlenmişti. Bana kalırsa Secret düşünce gücünü baltalamış ve bir çok insanı da yanlış yönlendirmiştir ama tabi konumuz bu değil :)

Geri