Kısmetim Neden Bu Kadar Kapalı Olabilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sylenda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sylenda

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Kısmetim aşırı kapalı ve neden böyle olduğu konusunda ne benim ne çevremin bir fikri yok. Eğitimim ve kariyerim yaşıtlarımdan iyi, dolayısıyla aşırı seçeneğim var dersem yalan olur. Ama şans vermek istediğim insanlar ara ara çıkıyor, ilk adımı atıyor, sonra vazgeçiyor. Kalbim çok kırık ve kendimi çok yalnız hissediyorum. Kendi başıma yapacağım ritüellerin çok faydalı olacağına da inanmıyorum çünkü ehil değilim. Benimle aynı yoldan geçip güvenilir insanlardan yardım alabilenler var mı?

İnsanlar hep fazlasını istiyor. Belki fazlasını vermediğiniz ve herkese hak ettiği kadarını verdiğiniz için vazgeçilen oluyorsunuzdur. Bence acele etmeyin. Her şeyin zamanı kendiliğinden gelir. Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın bazı şeyler oluruna bıraktıktan sonra sizi bulur. Bulmasa dahi üzülmem hayırlısı buymuş derim.

Bu düşüncede ve inançta olduğunuz takdirde hiçbirşeyi değiştiremezsiniz...
Bu ifadeniz çok saldırgan ve yersiz. Ben profesyonelliğe değer veriyorum ve yardım almak istiyorum. Geçmişte kendi başıma denediğim ritüellerden sonuç alamadım. Buraya bunu yazdıysam değişim isteğiyle hareket ediyorum herhalde.

Merhabalar,
Kısmetim aşırı kapalı ve neden böyle olduğu konusunda ne benim ne çevremin bir fikri yok. Eğitimim ve kariyerim yaşıtlarımdan iyi, dolayısıyla aşırı seçeneğim var dersem yalan olur. Ama şans vermek istediğim insanlar ara ara çıkıyor, ilk adımı atıyor, sonra vazgeçiyor. Kalbim çok kırık ve kendimi çok yalnız hissediyorum. Kendi başıma yapacağım ritüellerin çok faydalı olacağına da inanmıyorum çünkü ehil değilim. Benimle aynı yoldan geçip güvenilir insanlardan yardım alabilenler var mı?
siz alt bilinciniz o insanları eliyor ne istediğiniz önemli o insan doğru kalpte hissedersiniz zamanı gelince

soru ne cevap ne. Profesyonel destek almış birileri var ise onun deneyimini soruyor.

Herkes tabi fikrini beyan etmek de özgür ama soru soran kişiye bu kadar yargı dağıtmaya ne gerek var diye bence kendimize sormamız lazım.. kişi bir ihtiyaç belirtiyor al bu ihtiyacın demek yerine senin ihtiyacın bu değil demek bana saçma geliyor. Siz o kişi değilsiniz ki kendinize göre cevap veriyorsunuz. Ve gerçekten doğru yerde olduğunuzdan emin misiniz. Gizlimabet burası, kızlar soruyor sitesi değil

Merhaba,

Yaptıklarımızın yapamadıklarımızı telafi ettiğini elbet görürüz.
Her şeyden önce, kendinize inanmalı ve bir başkasından önce siz kendinizi sevmelisiniz.
Nasıl ki karaciğeriniz ve metabolizmanız kendini yenileyebiliyorsa, bunu zihinsel olarak siz de yapabilirsiniz.
Kendinize, ruhunuza, zihninize, kalbinize, yaşamınıza bir şans verin. Önce kendinize sonrasında ise verdiğiniz şansa inanın. Bir çok şeyin olumlu olarak değiştiğine şahit olacaksınız.

Saygılarımla.

Drakonik harita analizi yaptırın. Ruhunuzun misyonu ile madde evren arasında dengesizlik olduğu aşikar.

Ruhun kalp kırıklığını neden deneyimlediğine, şanssızlık olarak görülen durumun neden yaşandığına hatta genel tabirle '' ben bunu neden yaşıyorum ? '' dediğiniz tüm soru kalıplarına cevap verir. Fakat tekrar hatırlatayım : Harita, ruh haritasıdır. Yıllık öngörü gibi düşünmemek gerekir.

Önce ezoterik sonra egzoterik olarak bakarsanız şayet ritüel sorununuzu da çözmüş olursunuz. İlk olarak ruhunuzu anlayacaksınız sonra madde üzerinde tezahür ettireceksiniz.

Günümüzde ilişkiler çok hızlı başlıyor çabuk bitiyor, çoğu kişi aynı durumda, istikrarlı bir ilişki kolay kurulmuyor. Belki siz hemen beklentiye girdiğiniz için kısmetinizin kapalı olduğunu düşünüyorsunuz.

Merhabalar,
Sıradan rastgele insalarla ilişki yaşamaktansa kendi başına kalman daha iyi bir yolculuk dostum güven bana nereden bildiğimi sorma..
Ruh eşin seni bulana kadar veya sen onu bulana kadar biraz daha sabret.Seni gayet iyi anlıyorum yanında biri olsun,acını kederini mutluluğunu paylaşmak istediğin birileri olsun istiyorsun.Belli bir süre sonra çekip gittiğinde başladığın yere geri dönersin.O yüzden tavsiyem acele etme ve seçiçi ol.Güzelliği ve çay parayı bir kenara bırak.Önemli olan partnerinde kafanın uyuşması olsun.Sen farkında olmasanda inan bana hayatının en güzel günlerini yaşıyorsun şuanda..Bekarlık sultanlıktır..

Merhabalar,
Kısmetim aşırı kapalı ve neden böyle olduğu konusunda ne benim ne çevremin bir fikri yok.

Kısmet kapalılığı o konuda direnç oluştuğunu gösterir.

Bu durum yolunuzun ortasına bir tankın belirmesi gibidir. Yolu açmak için tankı dışarıdan elle ittirmek kesin olarak imkansıza yakındır. Tankın içine girmeli ve onu kendi mekanizmasını kullanarak kenara çekmelisiniz. Tanka dışarıdan müdahale etmek gerektiğini düşündükçe bkolaj devam edecektir.

Blokajlarımız esasında bizim 1. dereceden bilinç bileşenlerimizdir. Ancak onlara dışarıdan istenmeyen evlat gözü ile bakarsak, zamanla kendimize yabancılaşırız ve bunun en doğal nericesi de onları tank gibi hayatımızın kilit noktalarında tutmaya devam etmek olur.

Blokaj, ısrarla anlaşılmayı bekleyen inatçı ama baygınlık getiren bir düşünce taslağımız gibidir. Elimiz oraya bir türlü gitmez. O yüzden de hayatımızın en kilit noktalarında bizi istop ettirerek kendini belli etmek, tüm dikkatimizi çekmek ister. Akan suları durdurur. Ama biz ısrarla görmezden gele gele koca bir ömür geçiririz ve ne yazık ki Blokajlarımıza bir nevi onay vermiş te oluruz. Sırf yüzleşmeyi göze alamadımız için. Bunun da altında yatan duygu inkar, yani gizli kibirdir. Korku falan değil. Saf kibirdir. Korku katmanını da aştığın zaman kibir katmanına ulaşırsın ama onu aşmak bir çok insan iicn neredeyse imkansıza yakındır. Kibir nedir peki? Evrene ait olması gerekeni içten içe kendinin yapmaya devam etmektir. Kibrin en katıksız tarifi budur. Bir çok insanın blokajı bu katmanda düğümlenir.

Kısmet kapalılığı evrenin tasarlanış gayesine tamamen aykırı olsa da, pratikte akış bazen durma noktasına kadar yavaşlayabilir. Durma noktasına geldiğinde evren, aracının kontağını kapatmış ve kaputu sana açtırtmış demektir. Artık mecburen içsel mekanizmalarına odaklanmalı ve o güne kadar anlamak istemediğin şeyleri anlamaya kendini vermek zorundasın. Sana haksızlık yapılmadı ama sen Özüne ihanet halinde kalmış bulundun.

Son düzenleme:
Geri