Kızılsancılar
Kayıtlı Üye
Her karma'mız farklı program oluşturuyor olabilir. Ektiğini biçme diye bir yasadan söz edilir; ne ektiğimizi ve ne biçecegimizi biliyormuyuz ki adaletten söz edelim!?... enerjisini almayı düşündüğünüz kişiler, sahip oldukları şeyler için ne bedeli ödediğini biliyormuyuz ki âdil yasayı sorumlu tutuyoruz. Evrende biziz, yeterli olmak veya yetersizlik bize aittir. Açıkca bu yorumun ve isteğin oturacağı bir zemin yok; varsa birlikte bulalımEnerji vampirligi gün içinde maruz kaldığımız bir durum sevgiliniz eşiniz çocuğunuz iş arkadaşınız ebeveynleriniz herkesle enerji alisverisindeyiz. Enerjisini alıyoruz enerji veriyoruz sağlıklı iletişim varsa hem alıp hem de veriyoruz bunda bir sorun olmuyor. Enerji vampirlerinden de bir şekilde uzaklaşıyoruz. Uzaklaşmak sınırlar koymak eterik bağları kesmek sağlıklı bir davranış neden bir başkası bizim enerjimizi düşürsun. Bilinçli veya bilinçsiz pek çoğumuz kendini koruyor
Benim konu ile ilgili merak ettiğim hatta yapmak istediğim şu. Bazı insanların evrenden aldıkları gerçekten çok dağılım adaletsiz. Sağlık başarı güzellik bolluk vs vs. işte tüm bu enerjilere sahip olanlardan bu enerjileri almak istiyorum.
Ayrı bir başlık altında konuşursak daha iyi olur aslında çünkü çoğu konuyu ben dönüp dönüp tekrar okuyorum.