Merhabalar isminizin ebced değerini hesaplamanız lazımherkese merhabalar. bu konu hakkında araştırma yaptım ama doğru bilgiye ulaşamıyorum. kendime iyi gelecek o esmeyı bulmak istiyorum. nasıl yapabilirim
çok çok teşekkür ederim bu şekilde bulmayı deneyeceğimMerhabalar isminizin ebced değerini hesaplamanız lazım
Her esma her müslümana iyi gelir. Esmanın ebcediyle kendi isminin esması toplanır 41 çıkarılır. Günlük çekilmesi gereken zikir sayısı bulunur. Bulunan sayıyı ebced tablosundan kelime yapılıp sonuna xx(şer veya hayır için bir ek. Vebal almak istemem) eklenir azimet oluşturulur. Gününü saatini bulursun. Zikir çekerken tütsü yakarsın. Bu dediğim havass içindir. Ruhaniyetlerle uğraşmanı tavsiye etmem sadece esma zikri çekmen ve namazını dosdogru kılman yeterlidirherkese merhabalar. bu konu hakkında araştırma yaptım ama doğru bilgiye ulaşamıyorum. kendime iyi gelecek o esmeyı bulmak istiyorum. nasıl yapabilirim
çok teşekkür ederim. sadece bana iyi gelmesi için bulmaya çalışıyorum.Her esma her müslümana iyi gelir. Esmanın ebcediyle kendi isminin esması toplanır 41 çıkarılır. Günlük çekilmesi gereken zikir sayısı bulunur. Bulunan sayıyı ebced tablosundan kelime yapılıp sonuna xx(şer veya hayır için bir ek. Vebal almak istemem) eklenir azimet oluşturulur. Gününü saatini bulursun. Zikir çekerken tütsü yakarsın. Bu dediğim havass içindir. Ruhaniyetlerle uğraşmanı tavsiye etmem sadece esma zikri çekmen ve namazını dosdogru kılman yeterlidir
19 hacet namazı tarifini yazabilir misinizHer esmanın kendi frekansı yani etki alanı olduğunu göz önünde bulundurmanızda fayda var. İnsan, kader planında esma tecellisidir fakat her insan tek bir esmadır diyemeyiz. Örneğin siz eksiği adalette görürsünüz oysa ilahi yasa ; cabbar olmayan adil olamaz diyebilir. Eksik olan yalnızca isim değildir, o isme taşıyıcı olacak uygulayıcı koddur.
Bana ne iyi gelecek sorusuna verilecek en güzel yanıt Fettah esmasında yatar. Eminlik duymak istiyorsanız niyetinizi alın ve Fettah esmasını zikredin. Her şeyi açan yani anahtar görevi gören güzel çalışmalardan. Siz yalnızca kararlı olun yeterli. Hatta ebcedi değerince zikir yapacaksanız, en az kendisiyle çarpımı (karesi) adedince başlayın. Sonrasında bırakın ihtiyacınız _size iyi gelecek olan_ doğru kaynaktan bildirilsin.
Yada, 19 Hacet namazı yapabilirsiniz. Niyetinizi yine sorunuz üzerinden alarak, cevap gelene kadar devam edebilirsiniz.
5 vakit namaz şartı var.19 hacet namazı tarifini yazabilir misiniz