Arkadaşlar benim için tarotta özel açılımlardan birtanesidir.Farklı ve renkli bir açılım olduğunu düşünüyorum.Önceki hayat timsali merak duygularını biraz olsun perçinleyebilir.Açılımın adı 'Reankarnasyon açılımı',bu açılım Sylvia Abraham'a aittir.Kendime açtığım açılımda ki yorumları örnekleriyle vereceğim.
1.Bir Önceki Yaşamımda Kimdim? kart Tılsım Dörtlüsü ;
Önceki yaşamımda mali konularda son derece tutumlu ve hayatımın ciddi bir şekilde madde eksenli olduğunu göriyorum.Hatta paraya çok fazla düşkünlüğüm gözüküyor.
( Şimdi benim yorumum ,parayla uğraşıyor ve para konusunda etkin bir kişiysem,ben büyük ihtimalle önceki yaşamımda erkektim, ve bu kadar parayla ilgili olmam ister istemez tüccar olabilirmiyim düşüncesini imgeledi.)
2.EvlimiydiM? Gelen kart Asa Onlusu;
Evet evliymişim,fakat çok iyi bir evlilik olduğu söylenmez
bu evlilik bana fazla yük,sıkıntı ve sorumluluk getiriyormuş
3.Mutlumydum? Gelen kart Tılsım Onlusu
Evet maddi olarak refah fazlaca kendini gösteriyor fakat manevi olarak birbirinden uzaklaşan ve birbirlerini görmeyen tarafların olduğunu göstermekte,bu da büyük ihtimalle bir önceki kartta ki evliliğimle ilgili.
4.Ne İş Yapıyordum ? Gelen kart Asa Dokuzlusu
Topraklarımı ve sahip olduklarımı çok fazla benimsiyor ve sahip olmanın gerektirdiği sorumluluğu çok abartıyor ve karamsar ve tedirgin bir ruh hali sergiliyormuşum,ilk kartta tüccar olduğumu söylemiştim bu kart bana çiftçi kesimini toprak,arazi benzeri şeyleri kaybetmekten çok korktuğumu gösteriyor.
( Tahminimce ben değerli bir araziye sahiptim ve arazide ki bir ürünün tüccarlığını yapıyordum,iyide para kazanıyordum fakat tehdit altındaydım bu yüzden paralarıma sıkı sıkı sarılıyordum bu yüzden aşırı abartı savunma gücüyle hareket ediyordum)
5.Onurlu Bir İnsanmydım? Gelen kart Kupa Beşlisi
Evet onurlu bir insanmışım gibi duruyor,fakat fazla duygusal ,yalnız,içine kapanık kendi halinde biriymişim.
6.Ne Tür Sorunlarla Mücadele Etmişim kart Kılıç Onlusu
Hayasızca düşüncesizce biten ya da bitirilen onca olay yada kişilerin olduğu bir zaman da ,ölmeyerek,öldürmeyerek ayakta kalmak için savaşmışım.
7.Ünlü Birimiydim? kart Adalet
Hayır bu diğer insanlarla eşit bir şekilde normal bir hayat sürdüğümü gösteriyor.
8.Sağlığım Nasıldı? kart Asa Ası
O kadar fazla işle, ve hayatın bana dair pozitif yönleriyle ,değişimlerle uğraşıyormuşum ki pek sağlığıma ayırcak vaktim yokmuş gibi duruyor,kötü kart çıkmamış olduğundan dolayıda sağlığımın iyi olduğunu söyleyebilirim.
9.Nasıl Öldüm? kart Kupa Ası
Kendi halimde ecelim geldiği zaman ölmüşüm.
10.Bir Ruh Eşim Varmıydı? kart Asa Beşlisi
Bir ruh eşimin olmadığını gayet iyi gösteren bir kart
zaten evliliğimin de çok boğucu olduğunu söylemiştik
11.Şu Anda Ki Sevgilim Eski Hayatımdan Tanıdığım Birimi? kart Kılıç İkilisi
Hayır eski hayatımdan tanımadığım birisiymiş,olsa bile ben onu tanımıyormuşum,görmezden geliyormuşum.
12.Şuanda Ki Ebeveynlerimle Eski Hayatımda İlişkim Varmıydı? kart Joker
Hayır öyle ciddiyet barındıracak bir ilişkim yokmuş, onları tanısam bile ,benim hayatımda yer edincek kadar önemleri ve ciddiyetleri yokmuş.
13.Eski Hayatımda Ki Ailemden Tanıdığım Başka Üyeler Varmı? kart Ay
Kart üzgünüm ama o zamandan şu zamana kimse kalmamış diyor
14.Şimdiki Hayatımda Ne Ööğrenmem Gerekiyor? kart Dünya
Nerede olduğumu,nerede olucağımı,hayattaki tüm kararlarım ve evrelerimin sonunun ne olcağını önceden tahmin etmek ve ona göre hareket etmem gerekiyormuş.
15.Bundan Sonra Tekrar Dünyaya Gelecekmiyim? kart Tılsım Dokuzlusu
Şanslıysam evet neden olmasın