URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
Babaannemin sağlığı nasıl olacak diye sordum ve üç kart çektim, sırasıyla tılsım üçlüsü, kader çarkı ve adalet açıldı, hepsi düz. Kader çarkı ve adaleti sağlığının iyi gideceğine yorumlayabilirim ama tılsım üçlüsünü anlamadım? Bir şeyleri onaylatmak, sunmak anlamına gelmiyor mu?
Sağlığına kavuşması için, tıbbı olarak yardım alması gerekiyormuş, ameliyat, kemoterapi, fizik tedavi gibi rahatsızlığı ne ise o konu da alacağı tedavi ( ilaç tedavisi değil ama bir süre hastane de yatması gerekiyor) şifa bulmasına sebep olacakmış
Herkese iyi forumlar tarotla yeni ilgileniyorum elimden geldiğince pratik yapıyorum şimdi kendim için açtığım iş hayatimda nasıl davranmalıyım basarıya ulasmak için nasil bir tavir sergilemeliyim sorusuna basit bir haç yöntemiyle acilim yaptım kartlar sırasıyla kılıc kralicesi kader
carki adalet ve jokerdi. Kendi yorumumla; kılıç kralicesi iş ortaminda atak cevremi gözlemleyen ögrenme istegimin yoğun oldugunu gösterir yeniliğe her zaman acigımdir.
Kader carki benim basariyi elde etmem icin kendime hep bir vaktim var benimde zamanım gelicek diyerek kendimi ispatlamak yerine kendimi kanitlama potansiyelimi kadere ve zamana biraktigimi gösterir.
Adalet kartiysa yaptigim iste is arkadaslarima ve yaptıgım ise hile katmadan kibar ve güven vererek gercekten adaletli bir sekilde davranarak basarıya bir sekilde ulasabilicegimi gosterir.
Sonuc karti olan joker karti ise üzerimdeki ise gösterdigim umursamaz havayi yarattigimi yada isleri tam ciddiyetle kavrayamadigimin isaret eder bu yüzden daha yaptigim isin daha farkinda ve bilincinde olarak icimden gelen o atakligi bastirmayarak kendimi işime vermenin benim yararima olacagini gosterir.
Ben kendimce bu sekilde yorumladim hatali eksik yada tümüyle yanlış bir yorumlama olmuş olabilir lütfen yanlis buldugunuz kısmı bana söyleyip bana açıklayabilir misiniz tüm içtenligimle rica ediyorum asla gocunmam ben pratik yaparak kendi basima kitaplardan türlu kaynaklardan arastirarak ögrenmeye calisiyorum simdiden çok teşekkür ederim. Sevgi ve ışıkla kalın..
Kader çarkından sonra joker gelirse bakım yapılmaz. Zira kader karşı geleceğe ait bir karttır. Joker Kartı ise bize ondan sonra gelen kartlar ile zaman konusunda çıkarım yapmamızı sağlar. Yani 0 olduğu için öncesi ve sonrası diye yorum yaparız. Jokerden sonra elbette kart çekilerek, joker öncesini geçmiş olarak yorumlayıp, sonra çeviğimiz kartları gelecek olacak yorum yapabilirdik lakin kader çarkı jokerle birlikte geçmiş alanında çıkarsa, yorum yapmayız
Soru hatalı,
Soru yanlış zaman da soruldu
Soru sırasında başka bir şey düşünüldü
Açılıp yapılan yerde bir sorun vardı
Yağmur yağıyordu Vs vs gibi sebeplerle Tarot cevap vermemek istemiş.
Uygun şartları oluşturup hataları düzeltip yeniden açılım yapınız.