Böyle birşey yaşanırsa bu yazınız kafamda bildiğiniz ampul gibi yanıcak.Peki en azından kadınmı erkekmi bunu belirtebilirmisiniz ,sakıncası yoksa tabi.Paylaşım no:5 / toplumsal-haberci rüya/ ölüm olayı
İki gündür üst üste gördüğüm bir rüyamı paylaşmak istedim.Yakın bir zamanda ünlü sevilen, büyük bir ihtimal bir sanatçının ölümü yaşanacak,rüyada konuştuğum ölümlü ve gördüğüm kişi(ölecek kişi) adını söylemek istemiyorum...Hissiyatım bu yönde bir olayın yaşanacağını söylüyor.
Böyle birşey yaşanırsa bu yazınız kafamda bildiğiniz ampul gibi yanıcak.Peki en azından kadınmı erkekmi bunu belirtebilirmisiniz ,sakıncası yoksa tabi.
Mayıs ayında bir ülkeye saldırı olacak israil taraflarında sanırım
Paylaşım NO:1 /Politik-Askeri/2014-2015 arası/Ortadoğu ve Avrupa
Işıd 2015 yılında bitecek. Hali hazırda var olan başka aşırı dinci bir terör örgütünün, anlaşmalı başka bir kolu. İstenileni yapması için desteklendi. Daha fazlasını yaparsa onu destekleyenin gücü tartışılacağı ve güçsüz görüneceği için bir denilecek. ışıd liderlerine emir gidecek ve tüm bu kumpastan haberi olmayan askere fikir ve manevi destek gitmeyecek. maddi yardımda almadığı için zaman içinde yok olacak. 2015 yılında yavaş yavaş artık adını duymayacağız, her hangi bir saldırı ya da eylem yapmayacaklar.
Türkiye herhangi bir savaşın işine girmeyecek, dışarıdan herhangi bir saldırı yaşanmayacak. İç savaş büyümeyecek. Avrupa için herhangi bir bu konuda tehdit bulunmuyor. Yakın zamanda bunlar hiç olmamış gibi olacak.
Paylaşım no:3 /toplumsal-haberci rüya/2014-2015/Deniz Kazası
Gördüğüm rüyada yolcu gemisi Türkiye sınırlarına yaklaşırken batacak.İçlerinde yabancı insanlar olmasına karşın Türklerde var.Çoğu insanın kurtulduğunu gördüm,ama hayatlarını kaybedenlerde var.Türk gemisi mi net göremedim ama bizim sularımızda yaşanacak olay hissiyatım yakın yıllarda gerçekleşeceği..Görü çalışmalarımda netleşecek sonuçlar alırsam ekleme yapacağım ...
Paylaşım no : 1/ Yer: Çin/ Konu: Toplu ölüm - Feci kaza
Çığlıklar, feryatlar... Yoğun bir duman ve müthiş bir derecede kaos ortami. Feryatlarin çin dilini anımsatması ve simalar olayın hangi ülke olduğunu anlamamda yardımcı oldu. Gőrdûğüm siyah duman ise olayın bir patlama sonucu oluşan yangın olacagını gösteriyor. Ve görümde ki en çok dikkatimi çeken ve en uzun süre odaklandırıldığım an ise sinsi bir gülüş.
Hepimizin kimliği belli. Canı isteyen google da bile bulur ek bir çaba olmaksızın. Üyelerin kimliklerinin site içinde gizli kalması bir site kuralından ibaret. Yoksa hiçbirimiz özel güvenlikli evlerde kurumlarda değiliz, kimliğimiz de her yerde. Yahu site sahibinin facebook profili, adı soyadı kitabı bile ortada, ciddi yer ve kişiler, bu tarz bir şey için site hacklemekle uğraşmaz. Uğraşmaya ihtiyaç duyan da boş insan demektir ve ateş olsa düştüğü kadar yer yakar. Endişeniz olmasın..Paylaşım NO:1 /Güvenlik/2015 Kışı-2016/Gizlimabet Sitesi
Gizlimabet sitesinde bazı kişilerin dikkatleri üzerine toplaması aynı zamanda da sitenin genel anlamda dikkat çekmesi nedeniyle. Bazı gruplar tarafından merak edilecek aynı zamanda da belirlenen kişilerin kimlik tespiti için siteye bir saldırı olacak. Ben bu noktada site yöneticilerinin güvenliğe tekrar bakmalarını ve kontrol etmelerini öneririm. Zira eğer bazı kişilerin bilgileri alınırsa mimlenmiş olacaklar ve olası bir durumda engel olan kişiler olarak görülecekler.
Hay allahım. Nefertiti bu konudaki tüm mesajlarım silinmiş kendi araştırmalarım da dahil. Bunun sebebi ne, kendi yazdığım metinler vardı kehanet günlüğünde ?Konu itibariyle kendi görülerimizi yetilerimizi sunmalıyız.Okunarak, kitaplardan alıntı yaparak,birilerinin bilgileri ışığındaki bilgileri paylaşmayalım.Eğer paylaşılırsa mesajlar silinecektir.Bilginize.