sevgili desire1999, aradığımız şey evde değilse sinyal alamıyoruz. bundan bir hafta önce eşim yurtdışına çıktı birkaç günlüğüne, ve ben gece iki kuvars kristalini avucumda sıkarak uyudum. ikinci gecenin sabahında uyandığımda kristaller yoktu. evde sadece ben ve oğlum vardık, oğlum yatak odasına girmez. yine de sordum, "hayır anne, görmedim" dedi. her yeri aradım ve yatak odasında ne varsa her yere baktım. Bazanın altındaki herşeyi tek tek elden geçirdim, yani odanın her santimi elimden geçti. Kristaller yok. Horary astrolojiye bir kaç kez sordum, karşıma geçersiz harita çıkıyor,cevap yok yani. odada yoğunlaştım- sinyal yok.. Buhar olup gittiler sanki. Mantıken bu mümkünmüdür ? değildir, ama durum bu.
kaybolan yüzüğe gelince, odaklandım ve yüzüğün çanta, cuzdan, kapalı kutu gibi biryerde parıldadığını gördüm. horary astrolojiye sordum yüzük evde gördündü. buna nazaran evde olabileceğini ve aramasını söyledim.
horary astrolojiyi sizde öğrenebilirsiniz, fakat önce burçları, gezegenleri ve evleri öğrenmeniz gerekir. sonra horoskop yorumlamayı. bunu öğrendikten sonra horary astrolojiye geçebilirsiniz, ve kafanızdaki soru işaretlerin çoğuna cevap bulabilirsiniz. Bol vakit ve sabır isteyen bir uğraştır, fakat bir o kadar da keyifli.
Sayın Urum burçları çok güzel yazmış ve sitede konu olarak var. oradan başlayabilirsiniz. Takıldığınız bazı konuları bana sorabilirsiniz, fakat benden uzun uzun anlatmamı beklemeyin, çünki hem vaktim yok hem Türkiyede okumadığım için uzun cümleler ve doğru türkçe ile konu yazmayı becerimiyorum
Astroloji kitapları alın, okuyun, uygulayın. Kullandığım program Astrolog 5.4 , onu internetten indirip yorum yapmayı deneyebilirsiniz. Arayüzü basit ve kullanışlı bir programdır.
Ve en önemlisi, hayatınızın her alanında geçerli olan şunu unutmayın:
Az bilgi tehlikelidir, ve ne olursa olsun, astroloji, havas, maji, ve diğer konular, yeterince bilgi sahibi olmadan uygulamayın.