"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Katina Destesi Hakkında

denizalibys

Kayıtlı Üye
İyi günler sevgili forumdaşlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.

Katina destesini arıyorum nereden bulabilirim her türlü kitapçıya baktım.

Letgoda buldum mesaj attım 2 hafta oluyor hiçbir geri dönüş olmadı kafayı yemek üzereyim :(
Kitapları falan var ama deste yok bu kartları matbaada bastırsam aynı işlemi görmez değil mi ?

Letgoda buldum mesaj attım 2 hafta oluyor hiçbir geri dönüş olmadı kafayı yemek üzereyim :(
Kitapları falan var ama deste yok bu kartları matbaada bastırsam aynı işlemi görmez değil mi ?

yani öle bi imkanınız varsa mantıksal olarak ele alırsak aynı işlemi görür diye düşünüyorum.Sonuçta hepsi matbaa basımı...

Ben de arıyorum, ikinci el olanları var ama almak ne kadar doğru bir fikrim yok.

İyi günler sevgili forumdaşlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.

Katina destesini arıyorum nereden bulabilirim her türlü kitapçıya baktım.
Bir dönem herkes muzdaripti bu anlamda..Sonra bir baskı daha yapılmış olsa gerek, 2017 yılı başlarında katina desteyi music&kitap evlerinde görmüştüm çokça..Hatta çok şaşırmış, o dönem arayan arkadaşlar için yazmıştım.
Bir süredir tekrar soruluyor demek o son baskıda tükndi.Tekrar basımı olacaktır çünkü talep var.Bence bir süre bekleyin ikinci ele gerek yok.Bir desteye kendin açıyor olmanın hazzı bir başka bence..
Böyle sorulunca 2005 yılı ilk basım Katina’ya sahip olduğum için ayrıca memnuniyet duyuyorum.

Yıl 2019 oldu ve hala basımı yok ve 2. El sitelerinde bile oldukça talep var 100 liraya satıldığını gördüm. Ben kartları kendim çıkarttırdım kırtasiyede.

Yıl 2019 oldu ve hala basımı yok ve 2. El sitelerinde bile oldukça talep var 100 liraya satıldığını gördüm. Ben kartları kendim çıkarttırdım kırtasiyede.
pandaaa1 mantıklı bir şey yapmışın ben de ikinci eli bulup almıştım baya baya bir yüksekti o zamanlar.

Geri