lviv angeles
Kayıtlı Üye

Katina herşeyi gösterir ama doğru yorumcuda tarotta gösterir.Marifet kartı yorumlayanda..Siz nötr olun çıkarsa ne alâ çıkmazsa sağlık olsun modunda kalın.
Bana ulaşabilirmisin desteyle ilgiliDestesini vermek isteyen var mı?
teşekkür ederimKatina zaman anlamında çok detay verecek yapıda değildir.Hatta bazı yorumcular Katina’da hiç zaman vermezler.Yalnız Kelt açılımında yakın gelecek kartı ortalama 6 aylık zamanı verir.Sonuç kartı daha uzak geleceği..Burda zaman tayini Katina’da bu şekilde genel olarak yapılabilir.Bununda Katina ile değil açılım ile ilgisi vardır.
anladım teşekkr ederim git gide desteme çok alıştım ilk aldığım günden beri çoğu soruma uygun ve verilmesi gereken cevapları verdi. bazı olan olayları bildi destemZaman aralığı sorabilirsiniz? 3 ay içerisinde gibi zaman aralıklarını soruyla birleştirebilirsiniz ancak daha hakim olmanız gerekiyor bunu yapabilmek için
kitapçılara bak nette kalmamışmerhaba katina kartları arıyorum ama hic bi yerde bulamıyorum yardımcı olabilecek olan varsa cok sevinirim
biriyle nişanlancan karşılıklı aşkın olduğu kişiyle bir evi paylaşacaksın. nişan evlilik yakın tarihlerde sanki ard ardaSelam. Benim ilk baktirdigim acilimda capa karti cikti yakin gelecekte. 3 ay sonra tekrar baktrdim bu kez de sonuc kartimda alyans capa ev ucu birden yan yana cikti. Bundan ne anlamaliyim sonuc netlesti mi yani zamanin az kaldigini mi gosteriyor bu olasiliklarin kalktigini düşünebilir miyim bu durumda? Yardimci olursanız cok sevinirim