sirenapurpura
Kayıtlı Üye
Destesini gönüllü olarak devretmek isteyen var mı ?
Desteyi nasıl muhafaza edebiliriz?
Basımı var aslında.Geçen yıl çok sorulmuştu deste ve gerçekten yoktu.Sonra bir kitapevinde rafta desteyi görünce şaşırmıştım.Bulamadığınıza göre demek geçen yıl ki baskıda tükendi.Biter bitmez ard arda basmıyorlar,sorun bu aslında.Biraz keyfî yani...Merhaba katına destesini ve kitabını almak için baya uğraştım fakat bulamadım basımı yokmuş kitapçılarda yok bulamadım internet sitelerini gezdim durdum almak istiyorum ama bulamıyorum arkadaşlar
Bir dönem peri tarotuda bulunmuyordu sonra onuda gördüm.Üzülmeyin çıkar elbet.Anladım şimdi onlarin keyfini beklemek zorundayım sanırım uzuldum
Merhaba katına destesini ve kitabını almak için baya uğraştım fakat bulamadım basımı yokmuş kitapçılarda yok bulamadım internet sitelerini gezdim durdum almak istiyorum ama bulamıyorum arkadaşlar
çok teskkur ederim siparişimi görür görmez verdim en kısa zamanda elimde![]()
Kaderde varsa yaşarsınız,bir etkisi olmaz.Kendinizi huzursuz hissediyorsanızda tutun kendinizi yapmayın başka açılım.Yorum konusunda da hiç bilginiz yok madem kart çekmekte anlamsız.Birsey sormak istiyorum bu basligin en sonuna yorum yzdim fakat goren olmadi... Ben ilk defa katina baktirdim ve su an gerceklesmesini bekliyorum fakat 2 ay kadar bi sure var bunun icin. Ben bu sirada insanlik halidir ya hani internetten su ucretsiz katina acilimina falan tiklayip kart seciyrom kendime sonra anlamlarina falan bakiyorum iste ne cikmis anlami neymis falan diye. Yani beli bir kisiye acilim yaptirmadim hic şimdiye kadar. Sonra ertesi gun tekrar 10 kart seciyorim sonra kartlara bakiyorum acilan. Hic bi sekilde yorumlamayi falan bilmiyorum yani sadece meraktan. Sizce bunun bi etkisi olur mu ilk kendime acilim yaptirdigim katinaya? Yani etkisinin kalkmasi gibi bisey soz konusu mu?? Ben sahsen sadece o baktirdigim acilima kilitlendim ve onun sonucunu bekliyorim gerçekleştiğinde tekrar gidicem.. Simdiden tesekkurler
Rica ederim.Katina ve tarottada kart kombinasyonlarıı ile kartların ters veya düz gelmesi önemli.Alyans ve çapa olumlu kartlar ama tam açılım ve diğer kartlar çok önemli ki bu konuda modlarımız yardımcı oluyorlar yoruma..Çapa ve alyans çıkması şart değil.Örneğin çiçekler kartı var katina da ve yıldızlar var keza Attart var.Harika anlamlar taşırlar ancak dediğim gibi diğer kartlarıda yoruma katmak gerekCok tesekkurler. Hani su zaman yaklastikca durumun netlesmesi olayini aklima getirdi de o yuzden sordum. Mesela katina capayi cikardiysa o vardir demekki, mesela 2 ay sonra ayni kisi icin baktirdigimda olmamasi gibi bi durum soz konisi olur mu onu merak ettim acikcasi.
Bir de evlilik ile ilgili acilim yaptirdigimda illa capa ya da alyans cikmasi sart mi sonuç kartinin olumlu cikmasi bunun olacagi anlamina gelir degil mi??
Tesekkurler simdiden