Yagmurr116
Kayıtlı Üye
Sanırım cözdum iki valideyide ayırmadım destemden
Merhaba, benim sorum da zaman konusuyla ilgili. Kesin zaman gösteren kartlar yok anladığım kadarıyla ama bazı kombinasyonlar zaman için fikir verebilir denilmiş. Hangi kart ne ile yanyana gelirse zaman göstergesi olarak yorumlanmalı ve ne kadarlık bir süreyi gösterir? Bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim.
Sahaflara bırakabilirsiniz.Tarottan Katina'ya kadar her tür deste bulunuyor sahaflarda, kitaplar dışında.Arkadaşlar merhaba katina destemi elimden çıkarmak istiyorum çevremde verebileceğim kimsede yok ne yapmam gerekiyor ?
sayın yule nin bu konu hakkında detaylı bir anlatımı var neler yapılması gerektiği onu okumanızı tavsiye ederimCADIRELLA bu konu hakkındaki bilgilerinizi okudum ve size bir sorum olacak müsadeniz olursa.
Ben uzun zamandır deste almak istiyordum bugün fırsatım oldu bir mağazaya gittim ve önümdeki bütün destelere baktım belki inanmayabilirsiniz ama ben katina destesinin beni çektiğini hissettim ve ilk bakmamda dahi çok güzel sonuçlar çıktı yani müthiş bir şekilde enerjimizin uyuşduğunu hissettim.
Benim size sorum şu arındırmak ,yeniden enerji yüklemek ve deste ile ilgilenmek hakkında bilgi istiyorum bununla ilgili bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler