Kartlar zaten kendi içinde mutlaka ters yüz oluyor.Şöyle düşünelim.Diyelim ki bakım yapıp kartları topladınız.Hepsini özellikle düzeltip sıralamadığınız sürece ,mutlaka ters dönen kartlar olucaktır destede.Ya da kartlar hep düz geliyorsa ısrarla,özellikle terslerini çevirin,ondan sonra karıştırın.Başkada yolu yok herhalde...siz kartları karıştırırken nasıl ters getiriyorsunuz bende onu anlayamadım![]()
Kartlar zaten kendi içinde mutlaka ters yüz oluyor.Şöyle düşünelim.Diyelim ki bakım yapıp kartları topladınız.Hepsini özellikle düzeltip sıralamadığınız sürece ,mutlaka ters dönen kartlar olucaktır destede.Ya da kartlar hep düz geliyorsa ısrarla,özellikle terslerini çevirin,ondan sonra karıştırın.Başkada yolu yok herhalde...![]()
Kartları düzeltmenize gerek yok aslında. Hatta ben işi biraz abartıp kartları bir zemine yayarak öyle karıştırıyorum. Böylece daha önce sorduğum soruların ve bunun üzerine açtığım kartların enerjisinden kurtulduğumu da düşünüyorum. Destede öğrenme aşamasındayken düz ve ters anlamlarına dikkat etmek çok yardımcı oluyor. Ama daha da ilerledikçe yavaş yavaş kendinize göre yorum geliştirebiliyorsunuz.
Ancak aldığım deste çok ince. Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum ne kadar dikkat etsem de deforme oluyor. Desteyle aramda bir bağ olduğu için yeni bir Katina destesi almaya da karşıyım. O yüzden kendim malzemeleri alarak kartları kaplayacağım. Ama arındırma konusunda sorumsuzum sanırım bu tür şeylerde.
Muhtemelen Tattaret iki adet olarak karışmıştır desteye.Bazen bu tip durumlarda bir mesaj alınması gerektiği hissi ortaya çıkar.Gerçekten bir mesajda olabilir bu sizin için.Belki o özellikte birine dikkat etmeniz yada o özelliklerde birinin hayatınızda önemli bir rol oynaması yada kartın anlamını önemsemeniz gerektiğine dair vb....türden mesaj olabilir.Merhaba bir kaç gün önce edindim Deste'yi anlamaya çalışıyorum henüz.
Bende 3 değil 4 kart fazla çıktı. ikisi boş birinde 4 elementin resmi var ve bir diğeri de Tattaret.
Yani destemde iki tane Tattaret var. Bu bir işaret olabilir mi ki bence öyle ama ne anlam ifaade ediyor?
Ben biraz düşündüm üzerine ama yorum yapmak için çok erken benim için. Fikri olan varsa ve benimle paylaşırsa
çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Muhtemelen Tattaret iki adet olarak karışmıştır desteye.Bazen bu tip durumlarda bir mesaj alınması gerektiği hissi ortaya çıkar.Gerçekten bir mesajda olabilir bu sizin için.Belki o özellikte birine dikkat etmeniz yada o özelliklerde birinin hayatınızda önemli bir rol oynaması yada kartın anlamını önemsemeniz gerektiğine dair vb....türden mesaj olabilir.
Ben olsam bu durumda Katina'ya şöyle bir soru sorar ve 3 kart çekerdim.Bu durumdan almam gereken bir mesaj var mı diye sorardım?
Bende bilmek isterdim çünkü,merak ederdim kartın iki adet olması bir işaretmidir diye..
Kısa vadede böyle kartlara soru sorarak ,uzun vadede de yaşadıklarımı takibe alarak çözüm bulmaya çalışırdım.
Merhaba bir kaç gün önce edindim Deste'yi anlamaya çalışıyorum henüz.
Bende 3 değil 4 kart fazla çıktı. ikisi boş birinde 4 elementin resmi var ve bir diğeri de Tattaret.
Yani destemde iki tane Tattaret var. Bu bir işaret olabilir mi ki bence öyle ama ne anlam ifaade ediyor?
Ben biraz düşündüm üzerine ama yorum yapmak için çok erken benim için. Fikri olan varsa ve benimle paylaşırsa
çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Merhaba.Daha önce benzer soru sorulmuştu.Alıntıladım fikriniz olması açısından...Slm... Arkadaslar ben uzun zamandır ilgıliyim bu konuya ama bı cesaret edip alamamıstım.3haftadır bir arkadasım ki kendı bakım yapıyor bu kartlarla nedense hep ona kartlarla ac bkayım su kartalara resimlernı cek bana yolla falan dıye baskılar yapıyordum.. Herneyse bayramın ikinci gunu kendimi kitapcıda buldum tezgahtar kıza dedım katina destesı ıstıyorum tuhaf bakıslar altında oyle kartmı var dıye dalga gecer gıbı bı havaya gırdı baska tarot onereyım bakın falan derken baska tarotların arkasında kutuyu ceker cekmez deste karsıma cıkıverdı onu nasıl alıp kucakladım ve kıza donup elinızde olmadıgını soyledıgınız deste bu ısını ıyı yapmıyorsun dıye soylendım kızda afalladı bızde boyle kart vrmıydı falan ������Herneyse eve geldim ilk işim kartlara bakan arkadasıma haber verip destemi aldım ama nedense valide benı cok cekıyor dedığm ve kartları incelemye koyuldumki içinden ikitane valide kartı cıktı buna o an cok sasırdım nasıl bı desteden ıkı kart cıkar aynısı ve acmadan önce valideyı soylemiş olmam arkadasıma o an yuzumu gormeliydınız.. Neyse arkadaslar benım sormak istedıgım ben iki valide kartıyla napıcam eksik kartta yok yada bunda bı işaret uyarı olablirmi valide kartının tekini destemdende ayırmak istemiyorum içimden gelen cift valideyle devam et ama arkadas bunu emin olmadan bence böyle kullanma demesi napmalıyım ve destede daha yeniyim bana bilgi verebilirmiseniz cok sevinirm