sevimkoşkatilgeldi
Kayıtlı Üye
:boat::boat: kötü haber baskısı olmadığı için desteyi alamıyorum para iadem yapıldı :boat:
Evet şuan basımı yok malesef.
:boat::boat: kötü haber baskısı olmadığı için desteyi alamıyorum para iadem yapıldı :boat:
Ben hiç öyle birşey yaşamadım,10 yıldır katina kartlarım var.Deste, rüyalarımıza görüp bizi korkutabiliyor mu ? Bazı formlarda öyle olduğu yazılmış doğru mudur?
Yorumunuzu okuduğumda çocukken oynadığımız körebe oyunu geldi aklıma,hedefe yaklaştığında ebeyi sıcak-soğuk diyerek yönlendirirdik.![]()
Sizin bahsettiğiniz durumun hem enerjisel hem de kadersel etkiye sahip olabileceğini düşünüyorum. Katina destesine bakmaya başladığımdan beri kadersel bir takım etkilerin gün yüzüne daha rahat çıktığını farkettim. Bakanlar bilir, klasik tarot açılıma göre birkaç olasılığı size gösterirken deste de bazı değiştirilemeyecek etkiler ön plandadır. Belki küçük birşeydir fakat aradaki gün farkı ile size verdiği cevapların arasında bundan kaynaklanan bir fark olabileceğini düşünüyorum.
Aslında bu yorum tamamen bana aittir. Sizlerin fikirlerini de almak isterim.![]()
Seçenekler halinde sunmuş olduğunuz olasılıkları benden daha iyi ifade etmişsiniz, bu konuda aynı düşünüyoruz.
Deste de farkettiğim bir diğer şey ise, bazı olaylarda siz ne kadar aynı soruyu sorarsanız sorun sonuç hakkında değişiklik görülmüyor. Yani kadersel etkiyi değiştiremiyorsunuz iyi veya kötü. Klasik tarot bu mana da duygularımızdan daha kolay etkilenip ona göre bizi yönlendirebiliyor. Bakan kişiler genelde desteden bundan dolayı rahatsız olup bırakabiliyorlar.
İzmir'in Büyücüleri ni okuyan bilir, Katina genelde aşk büyüsü yapar ve kaderi kendi istediğine göre değiştirirdi. Belki de bu durum, destenin cevap şekli ile bağlantılı olabilir.![]()
Haklısınız şu an zaten en anlaşılır 3'lü açılım benim içinde.Tanridna da ise çok fazla kart var,içinden çıkmam mümkün olmaz.Bazen 3'lü açılıma ek kart çekiyorum,onuda Keira'dan öğrendim.Kitapçıkta bulunan Tanridna metodu biraz daha ayrıntılı olarak sorunuza cevap verir, oldukça karmaşık olduğundan ben genelde tercih etmiyorum. 3 lü kombinasyonda sorunuzun daha küçük bir kısmından başlayıp kartların vereceği cevaba göre ilerleyebilirsiniz, bu şekilde aslında iki kombinasyonda aynı yere çıkacaktır.
Deste nin diğer tarot kartlarına göre vereceği cevaplar daha geniş bir çerçeveden sorunuzu ele alır tabii bu yorumlama şeklinize göre değişecektir. Öte yandan diğer tarot kartlarında önemli olan sembolizm, renkler vb. Katina da daha silik olduğu için, 7 li açılım ve diğer teknikleri uygulamak zor olacaktır. Katina için benim tavsiyem şimdi veya ileri ki zamanlarda sadece 3 lü kombinasyon veya sadece Tanridna yerine kendi açılımınızı oluşturmanız.
Bende en çok kişi kartlarını yorumlamada zorlanıyorum.Arkadaşlar kartları yorumlarken mesela ters aral çıktı,aralda destede aileden herhangi bir erkeği temsil ediyor,ters açılınca da ihaneti ve kardeşler arasındaki kavga olacağını söylüyor,o halde aral ters açıdığında bu benim ailemle mutlaka bir sorun yaşayacağım anlamına mı geliyor?Siz bu kartları nasıl yorumluyorsunuz?Benim yorumlama mantığım doğru mu?
Bu kart,sadık bir erkeği temsil eder.Sadakatle bağlı bir aşıktır.Aileye çok düşkün olduğu ve önem verdiği için,ondan iyi bir aile babası olur.Ailesi için çok çalışır.Zeki ve sert bir erkektir.Servet ve güç sahibidir.Bilime,edebiyata,paraya ve eğitime ilgisi vardır. Zümrüdün Beyi,aileden bir erkeği temsil eder.Baba,ağabey,erkek kardeş,amca vb.
Düz:Hassasiyet ve duyguların yoğun olduğubir dünya söz konusu.Senin sözlerini anlayışla ve ilgiyle dinleyecek. Kolay kolay sana ihanet etmeyecek.
Ters:Tembellik hüküm sürüyor. Her şeye sebepsiz yere itiraz ediyorsun.Şayet etrafındaki kartlar da destekliyorsa,bir sır açığa çıkacak demektir. Zümrüdün Beyi sana ihanet edecek.Sağ tarafında açılan kart,sana neden ihanet ettiğini açıklar.Aynı zamanda bu kart, kardeşler arasında bir kavganın olacağına da delalet eder.
Aşk:En sonunda fazla önemsemediğin birinin sana olan dürüst,içten,derin ve gerçek aşkını takdir edip,bu aşkın değerini bileceksin.