"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Katina destesi hakkında soru

Ben katina ve deste hakkinda biraz okuma yapmak istedim belki de kisi kartlarindaki insanlari falan bulurum umuduyla internette biraz arastirma yaptim fakat istedigim kadar cok kaynaga rastlayamadim ancak bir vloga denk geldim ve Katina, Eftalya ve Anesso'nun fotograflarina denk geldim. Hatta Katina'nin Konstantino Karamanla bile ftografi vardi, Izmir Buyuculeri ve Deste'nin kitabi disinda arastirabilecegim kaynak bilen varsa yardimci olursa sevinirim eger merak ediyorsaniz vlogu izlemenizi tavsiye ederim :)

YouTube da katina destesi diye bir kanal var hem kartlar hakkkında bilgi veriyor hem de isteyen arkadaşlara deste temin ediyor ancak fiyatı bana tuzlu geldi.

YouTube da katina destesi diye bir kanal var hem kartlar hakkkında bilgi veriyor hem de isteyen arkadaşlara deste temin ediyor ancak fiyatı bana tuzlu geldi.

Herkese merhabalar aklımdaki x kişisinin benimle evlilik düşüncesi varmı?diye sordum Mektup, çiçekler ve bahçeler hepsi düz geldi;Mektup kartıyla evlilik (sözleşmesi imzalı kağıt vs anlatır) ya mutluk aşk huzur dolu evlilik düşünüyor olabilir mektup kartı henüz bir evlilik değilse benimle haberleşmelerin olduğu mutlu bir aşk buluşup görüşmek istediğini söylüyor bence,2-) Ben ondan bağımsız nasıl birisiyle evleneceğim diye baktığımda;Mida,süpürge,zara üzerine eprahat ve saah geldi geçmişinde sorunlu tatışmalı evlilik yaşamış ama zara ile yeni bir aşk ile sayfa açmak isteyen baba olabilir mantıksal olan ve aynı zamanda naif kibar tutkulu kumral bir bey olabilir bu kişi böyle birisiyle evleneceğim.Yorumum doğrumu acaba?

Geri