Karma temizliği nasıl yapılır?

Karma matematiği çift yönlü çalışır. Sizi yukarı da itebilir aşağı da çekebilir.

Denklemin yanlış tarafına düşerseniz yani haddinizi aşan eylemlerde bulunursanız eksiye düşersiniz. Yaptırımınız eksiniz kadar gelir fakat sarsıcılığın şiddetini ölçmeye kalktığınızda, hakkınızdan fazlasını alıyor gibi hissedersiniz. Acı eşiği ile sınanmanın önemi de burada yatar. Ortaya koyduğunuz eylemlerin sonuçlarını hesaplarken ; eylemin duygusal, ruhsal ve zihinsel yaptırımını ölçmeniz gerektiğini unutmamanız lazım.

İlahi sistemin işleyişi gerekeni yapıyor. Bazısı kocasından ayrılan kadınları kınıyor ama kendi kızı huysuz, çapkın kocaya düşüyor ve boşanıyor. Bazısı bütün yabancı kadınları aşağılıyor türk kadınları pürü pak diğer dünya kadınları namussuz gibi büyükleniyor kendi oğlu yabancı gelin alıyor.. insanlar canlarının yandığı yerden vuruluyor karma öderken.
İlahi sistem yapıyor da acaba görebilen kaç kişi? Dersini almak için görmek gerekir

Başına gelen musibetlere karşı "ben bunu hakedecek ne yaptım ki" diye alaycı bir reddiye yerine, "ben bunu hakedecek ne yapmış olabilirim" diye merak ederek ve bunun devamında da tüm yaşanmışlıklarını sorgulayarak, en münasip kusurlarınla başına gelen musibetin ironik senkronizasyonunu cuk oturan puzzle gibi yerli yerine oturtarak zamanla tüm borçlarının aslında yansıması olduğunu ve bu gerçeği de rollerin karşıt açıyı alarak değişmesi ile oluşan ispat simetrisine hayran kalarak..

Son düzenleme:
Geri