tekrar hatirlatmak istedim.Birde sunu söylemek gerekir 73 Million Insanin yasadigi bir ülkede 50 sene alnin teri ile calismis ve savasmis. emekli sandigina para ödemis insanlar yani isciler emeklilikleri sonrasinda hastahane rezaletlerine katlanmak zorunda kaliyorsa ki eger sadece siz ,hocalariniz yada Saglik Bakanligi dahilinde saygi duydugunuz tezler degil biz ülkece kaybetmisiz ve hata yapmisiz.Hepimiz bundan sorumluyuz.Emekli olup hasta olan ve "saglik hizmetinden"yararlanmak isteyen insanlarimizi ve yaslilarimizi bizler hala 1000metrelik kuyruklarda bekletip onlara ilac rezaleti cektiriyorsak benim herhangi Hocaya yöl baskanina yada Hükümete gösterebilecegim bir saygi yada bir anlayisim yoktur,asla.Bence böyle bir saglik rezaleti süreklilik gösterirken cikipta saglik personeli siyasetci yada hekim cikipta elmadan armutdan bahsetmesi buna esdger bir reazalet.Ama onlari
da anlamak gerekir ne yapsinlar,genis düsünemedikleri icin egitimsiz ve cahil olmalarindan biz sorumlu degiliz.Allah kimseye hastalik vermesin valla,sonrasinda hepten sifayi buluruz.Bu Reazaleti fark etmek icin kommunist Milliyetci yada demokrat olmak zorunda degiliz.Sormak lazim acaba saglik bakanina kendisi cocuklarini yada karsini neden Özel tip merkezlerinde yada amerikan hastahanelerinde tedavi etiriyor,gitsin bakayim izmir tepecik hastahansesine ve görsün rezaleti,Durum bilinende da vahim,bilmiyorlar degil hepsi bu rezaletin farkinda ama bi.yiyemiyorlar.Yedikleri tek sey sizin bizim paramiz.Tezlerden bahsediyorlar ögrenci yetistiriyorlar ama gariban hastahane kapisi önünde sürünen kesim kimsenin umrunda degil.Ya birakin saglik hizmetini herseyden önce insanlik görevimizi yerine getirelim arkadaslar.Daha ne kadar susacaksiniz,ne kadar katlanacaksiniz bu terbiyesizliklere.Alternatif yoksa alternatiflerinizi kendiniz yaratiniz.Inanamiyorum ya,avrupada 2 bebek hastahanede anlamsiz bir sekilde ölüyor bütün ülke sarsiliyor ya.Izmirde ard arda 20 bebek ölüyor kimsenin ruhu duymuyor enfeksyon denilip geciliyor,böyle seyleri aliskanlik haline getirmemiz zaten rezaletin aslidir,bu hem terör konusu hem saglik rezaleti hemde ekonomik sorunlar ve borclanma icin gecerli.Neyse herkesten özür diliyorum konumuz neydi nereye vardik bakarmisiniz.