kara büyü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dertlim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dertlim

Kayıtlı Üye
arkadaslar yeni actığım whatsapp karabüyü grubuna bekliyorum sizi, kara büyü ile ilgili her türlü sorunuza cevap verebilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gizlimabet Kuralları;

20. Üyeler site içinde özel mesajlar ile iletişim bilgilerini paylaşamaz.

Bu kuralın sadece özel mesaj olarak olduğunu da düşünmüyorum. Kimlik paylaşımı yapmamız yasak herkesin güvenliği için.

Okuyup arkadaşa mesaj atmaya çalışacak arkadaşlara söylüyorum. Gaza gelip lütfen tanımadığınız birisine böyle bir mesaj atmayın.

Kaç defa konularını sildim. Kendisini kaç defa uyardım. Ben büyüdem anlamam ki tanıdık büyücüler var dedi onlara paslayacağım dedi. Birde yurt dışında yaşıyor. Kim öle kim kala. Üyelerin güvenliği için iletişim bilgisini paylaşmayı bu gibi insanlar sebebi ile yasakladık çok da iyi yaptık.

Kaç defa konularını sildim. Kendisini kaç defa uyardım. Ben büyüdem anlamam ki tanıdık büyücüler var dedi onlara paslayacağım dedi. Birde yurt dışında yaşıyor. Kim öle kim kala. Üyelerin güvenliği için iletişim bilgisini paylaşmayı bu gibi insanlar sebebi ile yasakladık çok da iyi yaptık.
Mesajını editleyip kullanıcıyı banlarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum Urum bey :) insanlar için problem oluşturmasın forumda kural ihlali olan bir konu çünkü.

Geri