"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kara Büyü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Father
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben yıllarca kara büyüyle çok derin bir şekilde ilgilendim.güney afrikaya gittim.vudu ayinlerine bile katıldım.bir arkadaşım sayesinde hindistana gittim.kalde büyülerini yerinde gördüm.bu bambaşka bir dünya.elde ediceğin şey kaybedeceğin şeylerin yanında çok küçük kalır.ama sen gerçekten kara büyüye dayanacak kadar cesaretli ve gözü karaysan bana cvp yaz.bundan önceki cümleyi bir daha oku.kabul edersen dehliz bilgilere ulaşman için bir adres vericem sana.

URCHE arkadaşım sana nasıl ulaşabilirim az önce üye oldum ve neyapmam gerektiğini bilemedim:(

Syn zihin5891 özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz ama üyenin ne zamandan beri foruma girip giremediğini görmek için nickine tıklarsanız en son ne zaman online olmuş görebilirsiniz.

Bu şekilde üyelerin arasında bilgi, adres vb. paylaşımlar yaparak iletişim kurmaları site kurallarına göre yasaktır.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri